2777
2789
عنوان

امسال مدرسه رو نمی‌تونم تحمل کنم

500 بازدید | 27 پست

دوازدهمم 

رقابت بالاس من یه دختر ساکت و ارومی هستم 

ولی تمام بچه های کلاس شر و پر سر و صدان

کلا کلاس ما به پر حرفی معروفه و همچنین بچه های کلاسمون با کادر مدرسه بد رفتار میکنن و مدیر با کلاس ما چپ شده

تو کلاس تنهام خیلی 

هیچچ دوستی ندارم  و تمام اردو هارو لغو میکنم و نمیرم 

نمیتونم تحمل کنم واقعا 

حالم بده از اینکه دوباره باید برم مدرسه 

گاهی اوقات وقتی فکر میکنم میبینم اگه یه وقت دانشگاهامون یکی بشه اونجا هم نمیتونم تحمل کنم 

وای چقد افتضاحه

دانشگاهتون که یکی نمیشه

🤣🤭 نگران نباش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دانشگاه یکی نمیشه 

بنظرم سعی کن با کسایی که میدونی بدرد دوستی میخورن ارتباط بگیری 

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

تموم میشه عزیزم انقدر دوازدهم زود تموم میشه که چشم به هم بزنی خرداده 

منم از صدا تنفر دارم یادمه هر وقت میومدم خونه سردرد داشتم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دهم تجربیم 🦦🎀برا هرچیزی میرم مدرسه جز درس ؛همیشه سر دسته شلوغ های مدرسم‌ متاسفانه خیلی حال میده 🦦 ...

کاش منم همینطوری بودم 

اخه درون گرا بودن  تو اجتماع خوب نیست🥲

من ۱۱ ام..منم به شدت ساکتم تو مدرسه..و مظلوم :/ واقعا نمیخوام اینجوری باشممم بعد منم مدرسم رو عوض کر ...

ان شاءالله که مدرسه جدید خوب باشه

منم مدرسمو عوض کردم و دوستای خیلی بهتری پیدا کردم 

البته تو دوران متوسطه اول عوض کردم مدرسه رو 

ان شاءالله که مدرسه جدید خوب باشهمنم مدرسمو عوض کردم و دوستای خیلی بهتری پیدا کردم البته تو دوران مت ...

هعی چی بگم..من دهم رفتم یه مدرسه دیگه..یازدهم هم دوباره تغییر دادم امیدوارم اینجا خوب باشه 

واقعا درکت میکنم..منم از شلوغی سردرد میگیرم 

نه دانشگاه یکی نمیشه بنظرم سعی کن با کسایی که میدونی بدرد دوستی میخورن ارتباط بگیری

پیدا نمیشه هرکی دوستای خودشو پیدا کرده و احساس میکنم به کسی دیگ ای نیاز ندارن