2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه علائمی داره خواهرتون

کلا تو همه چیزش‌ خیلی تاخیر داره ۳ سالشه حتی سینه خیز نمیره حرفم خوب نمیزنه در حد چند کلمه همش گریه تشنج پنهان هم داره 🥲 فرزند شما در چ حد میکروسفالیش‌ چه دارو و مکمل هایی میدین؟

برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین‌ ممنونم🥲❤️

پسر من هنوز ۵ماهشه خواهر شما ۵ ماهش بود چه کارایی میکرد. کی گردن گرفت؟

خواهرم فقط دراز می‌کشید میزاشتم رو شکم گردنشو نمیتونست ببره بالا گریه میکرد هیچی هیچی بلد نبود تا ۱ سالگی ب الان ۳ سالشه با کمک فقط می‌تونه بشینه و گردنشو‌ نگه میداره غذا با گریه میخوره بلع بلد نیست متاسفانه وزنشم ۸رکیلو 

خواهرم فقط دراز می‌کشید میزاشتم رو شکم گردنشو نمیتونست ببره بالا گریه میکرد هیچی هیچی بلد نبود تا ۱ ...

من پسرم گردنشو نگه میداره ولی هنوز قشنگ نه درلز کشیده هم بالا میاره ولی زودخسته میشه. دستاشم تا حدودی میخوره به پهلوهام غلت میزنه باهاشم حرف میزنم میخنده ولی هنوز بلد نیس دنبال صدا بره 

خواهرم فقط دراز می‌کشید میزاشتم رو شکم گردنشو نمیتونست ببره بالا گریه میکرد هیچی هیچی بلد نبود تا ۱ ...

من میترسم بلعش مشکل داشته باشه 

الان ک شیر خودمو میخوره و شربتاشو خوب میخوره نشونه بلع خوبه؟

من پسرم گردنشو نگه میداره ولی هنوز قشنگ نه درلز کشیده هم بالا میاره ولی زودخسته میشه. دستاشم تا حدود ...

وای چقدر خوب خداروشکر که بلده دستاشو بخوره گفتار و کاردرمانی ب  من میگفت خیلی مهمه ک بچه غلط بزنه ذهنش باز و فعال میشه متاسفانه خواهر من تازگی ک ۳ سالشه یاد گرفته غلط بزنه اونم کمی خداروشکر ک بچتون می‌تونه این کارارو انجام بده حتما باهاش کار کنین کاردرمانی و گفتار درمانی میبرینش؟

من میترسم بلعش مشکل داشته باشه الان ک شیر خودمو میخوره و شربتاشو خوب میخوره نشونه بلع خوبه؟

من دقیقا نمیتونم بگم آره یا نه اما خواهر منم شیر مادرمون میخورد اما بلعش خوب نبود در واقع بلد نبود مثلا شما ی قاشق سرلاک بزاری دهنش ببینی می‌تونه قورت بده یا گریه میکنه؟ اگه قورت داد مثلا چند ماه دیه بزرگ شد می‌تونه بجوه؟ خواهر من تازه یاد گرفته قورت بده قبل این غذای میکس شده آبکی آبکی رو با هوا و با گریه شدند قورت میاد صرفا بخاطر اینکه از گرسنگی نمیره

اسباب بازیشم خودم میدم به دستش نگه میداره ولی واز میندازه بعد چند ثانیه

همین ک میدین دست میگیره خیلی خوبه خواهر من اصلا نمی‌گرفت اما حتما ببرین کاردرمانی و گفتار درمانی دکتر به ما گفته هفته ای ۳ جلسه باید بیاد چون سینه خیزم نمیره اما خوب پولمون نمیرسه 

اسباب بازیشم خودم میدم به دستش نگه میداره ولی واز میندازه بعد چند ثانیه

ی چیز دیگه ک خیلی مهمه اینکه حتما ببرینش‌ چشم پزشکی چون خواهر من دکتر مغز و اعصاب نفهمید آب مروارید داره  دیر متوجه شدیم انحراف گرفت دیر عمل کردیم احتمالا تنبلی هم داشته باشه در کل ب همه چی بچه حساس باشین شرایط خیلی سختیه  امیدوارم بچتون حتما حتما راه بره و حرف بزنه 

دور سرش رشد میکنه چند سانته؟

ی چیز دیگه ک خیلی مهمه اینکه حتما ببرینش‌ چشم پزشکی چون خواهر من دکتر مغز و اعصاب نفهمید آب مروارید ...

ممنون . دور سرش الان ۵ ماهشه ۳۹. اره رشد میکنه ولی کنده.نه هنوز کادردرمانی نمیره. دکتر نگفته مشکل میکروسفالی از چیه؟