2777
2789
ممنون . دور سرش الان ۵ ماهشه ۳۹. اره رشد میکنه ولی کنده.نه هنوز کادردرمانی نمیره. دکتر نگفته مشکل می ...

بعد از ۲ سالگی بردیمش ام آر ای مغز به دکتر نشون دادیم گفت ماهیچه های دور سرش رشد نکرده نزاشته مغز رشد کنه و این ریشه در ژنتیک داره و باید آزمایش ژنتیک بدیم اما خب ۴۰ تومن پولشه‌ نتونستیم جور کنیم 

ولی حتما اگه بلع بلد نیست گفتار درمانی ببرین و اگه نتونست گردن بگیره یا ننشست زود ببرین کاردرمانی خوب میشه و اینکا تو شهرتون چند جا برین گفتار و کاردرمانی ببینین کدومشون خوبه چون اکثرا حرفه ای بلد نیستن فقط پولشو میگیرن 

برا سلامتی خواهرم صلوات بفرستین‌ ممنونم🥲❤️

بعد از ۲ سالگی بردیمش ام آر ای مغز به دکتر نشون دادیم گفت ماهیچه های دور سرش رشد نکرده نزاشته مغز رش ...

به منم از تو سونو اخر گفتند مخچه خوب رشد نکرده 

دکتر گفت میکروسفالی انواع مختلفی داره باید تا یک سالگی صبر کنیم اون موقع معلوم میشه شرایطش و تاخیر خواهد داشت 

الان گردنش بهتر شده کاراش خوبه بد نیس ولی ادتباط چشمی خوبی نداره وگرنه لبخند و خنده داره از دیروزم دارم بهش فرنی میدم میخوره با پوره هویچ دادم خورد انشالله بلعش خوب باشه

من خودم رو حرف دکترا حساب باز نمیکنم میگم تا وقتی خدا نخواد هیچ اتفاقی نمیافته انشالله خدا خودش مراقبشون باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به منم از تو سونو اخر گفتند مخچه خوب رشد نکرده دکتر گفت میکروسفالی انواع مختلفی داره باید تا یک سالگ ...

شما خیلی کوچیکی سر خواهرتون معلومه یا نه؟

من پسرم کنار گوشاش یکم فرورفته اس 

به منم از تو سونو اخر گفتند مخچه خوب رشد نکرده دکتر گفت میکروسفالی انواع مختلفی داره باید تا یک سالگ ...

وای خداروشکر که فرنی میخوره خیلی عالیه

اینکه ارتباط چشمی نمیگیره باید ببری گفتاردرمانی خواهر منم اینجوری بود البته اون با عمل آب مروارید درست شد حتما مراقب باش اگه علائمی دیدی خدای نکرده زود ببر چشم پزشک

وای خداروشکر که فرنی میخوره خیلی عالیه اینکه ارتباط چشمی نمیگیره باید ببری گفتاردرمانی خواهر منم این ...

شما از کجا فهمیدید اب مروارید داره؟من پسرم چشمش ترشح میده میشه لطفا شماره تونو بگید توی ایتا چت کنیم

وای خداروشکر که فرنی میخوره خیلی عالیه اینکه ارتباط چشمی نمیگیره باید ببری گفتاردرمانی خواهر منم این ...

متوجه میشع باهاش حرف میزنیم میخنده ولی نگاه خوب نمیکنه اشیا رو دنبال نمیکنه

شما از کجا فهمیدید اب مروارید داره؟من پسرم چشمش ترشح میده میشه لطفا شماره تونو بگید توی ایتا چت کنیم

مردمک چشماش تغییر رنگ داد ک انحراف گرفت

اینا نمیسه شمارمو بدم درخواست دوستی میدم قبول کنین

راستی من ایتا ندارم روبیکا یا تلگرام ندارین شما؟

متوجه میشع باهاش حرف میزنیم میخنده ولی نگاه خوب نمیکنه اشیا رو دنبال نمیکنه

خب پس باید زودتر ببرینش گفتار درمانی تمرینات میده با بچتون انجام میدین توجه میکنه خواهر منم توجه نمیکرد اوایل