مشکل اینه طرف خودش ببخشید س*س چت داشته فبلا اونم ی نوع رابطه ج محسوب میشه پاک پاکم نیست حالا ولی خب
خب پس اونکه اینطوریه خیلی مشکل پیش نمیاد
ماله اون که خیلی بدتره 😕😂
تو مشکلی نداری با این قضیه ؟
خودش بهت گفته ؟
خب کسی از این شرطا میزاره که خودش رعایت کنه نه اینکه همچین کاری کرده باشه بعد بگه تو اینکارو نکرده باشی
۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضیها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️🔥
من خودم رابطه جنسی نداشتم ولی دوس پسر داشتم ولی میتونم حداقل از همسر آیندم انتظار داشته باشم رابطه نداشته باشه ولی خوب اگه دوست دختر داشته مشکلی نیست آدمی که پاکه آدم پاک حقشه آدمی هم که خطا کرده در حد خودش لازمه من خودم از این که با کسی بودم رو دوس نداشتم ولی دیگه وقتی رفتی تو رابطه دیگه آدم توقع یه آفتاب مهتاب ندیده نباید داشته باشه