2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 101 پست

اگر معتقدید این رو باید بدونید که اعتراف به گناه خودش گناهه، اگر کسی سوالی بپرسه که فرد رو وادار به اعتراف به گناه بکنه (منظورم گناه های عمومی یا دادخواهی نیست گناهی هست که توی خلوت انجام شده)  اون فردی که این سوال رو پرسیده  مرتکب به گناه شده هم از این جهت که فرد رو وادار به این کرده که گناه کنه حالا چه با گفتن حقیقت چه با کتمان کردنش ، یکسری مسایل باید بین خدا و بنده حل بشه 

اگر امکان فهمیدن حقیقت وجود داره شاید عنوان بشه بهتر باشه ، اون هم زیر نظر مشاور

در  نهایت می تونید جواب ردهم  بدید اگر خیلی درگیریدد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس اونکه اینطوریه خیلی مشکل پیش نمیادماله اون که خیلی بدتره 😕😂تو مشکلی نداری با این قضیه ؟خودش ...

اره خودش گفت بهم اولش نمیخاست بگه ولی فهمیدم چون از منم درخواست داشت ولی من گفتم من کلا اکی نیستم انجام نمیدم 

دخترم گذشته ای نداشتم بخاطر همین نمی پذیرم همسرآیندم تجربه ای هرچند کوچیک داشته باشه ولی خب از کجا ب ...

خیلی آدم خوبی باشه بیاد بهت بگه وگرنه خیلیا نمیکن

اگر معتقدید این رو باید بدونید که اعتراف به گناه خودش گناهه، اگر کسی سوالی بپرسه که فرد رو وادار به ...

😐

یعنی شخص مقابل حق نداره بدونه قراره روح و جسمشو برای کی میزاره؟!!

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

ن هنو ولی خانواده ها خبر دارن ی جورایی ن در اون حد ک بدونن ولی چندماه دیگ قراره با خانوادم حرف بزنم

خوشبخالت منم الان تو وضعیت تو هستم یعنی اگه ایندجیزا نبود اکی بود همه چی .هعیی