2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 101 پست
😐یعنی شخص مقابل حق نداره بدونه قراره روح و جسمشو برای کی میزاره؟!!

عزیزم حرفت ببشتر شبیه توهین بود.خیلیا ک کاری انجام ندادن تو موقعیتش قرار نگرفتن ولی کسیم میتونه باشه یباز ی اشتباهی انجام داده ولی بعد اون حواسش بوده ب خودش .همین الانشم من دارم رابطه رو کنترل میکنم وگزنه اون درخواست ی سری چیزا هم کرده ولی من قبول نکردم 

نه حق نداره راجب گذشته ات چیزی بدونه و به هیچ عنوان نگو🌸

😐😐😐😐

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باشه بگید که بعد ها همون رو بکوبه تو سرتون و آبروتون ببره👌

این برمی‌گرده به شعور و شخصیت طرف عزیزم

کاربری دست دونفر. اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اگر معتقدید این رو باید بدونید که اعتراف به گناه خودش گناهه، اگر کسی سوالی بپرسه که فرد رو وادار به ...

بله به این موضوع اعتقاد دارم و راجبشم خوندم توبه هم کردم اعتراف نکردم ولی وجدانمم نمیزاره چون ببشتر خودم اذیت میشم 

عزیزم حرفت ببشتر شبیه توهین بود.خیلیا ک کاری انجام ندادن تو موقعیتش قرار نگرفتن ولی کسیم میتونه باشه ...

فقط حواست باشه رابطه نخواد هر چقدر هم دوسش داشته باشی قبول نکن ۱۰۰ درصد رابطه ها این درخواست هست  حواستو جمع کن♡

عزیزم حرفت ببشتر شبیه توهین بود.خیلیا ک کاری انجام ندادن تو موقعیتش قرار نگرفتن ولی کسیم میتونه باشه ...

میفهمم عزیزم

من اصلا منظورم تو نبودی

تو خودت گفتی درس گرفتی و نمیخوای تکرار کنی و این خیلی خوبه

بعدشم از اول تاپیک یطوری گفتی من فک میکردم در چه حده گفتم حقشه بدونه اگه تا اون حده

ولی این چیزایی که گفتی مسئله غیر قابل بخشش نیست

من کلی منظورم بود و در جواب اون کاربر که مسئله دینیش رو گفته بود گفتم

میخواستم ببینم حتی اگه کسی بخواد همه چیو بدونه از طرف مقابلش یعنی عملا داره گناه میکنه ؟

ببخشید اگه ناراحت شدی 🤍🌱 ولی بازم میگم اصلا منظورم تو نبودی

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

😐یعنی شخص مقابل حق نداره بدونه قراره روح و جسمشو برای کی میزاره؟!!

تو می تونی بپرسی اگر برات اهیمت داره ولی از نظر من شخصیت الانش رو دیدی ، تحقیقاتت رو انجام دادی ، و در نهایت تصمیم گرفتی ، از کجا می دونی که تجربه ی گذشته اش توی شکل گیری شخصیت الانش نقش مثبت و موثر نداشته؟

ادمی که الانشم مشکل داره رو تو با چند ماه اشنایی دقیق می تونی متوجه بشی و ولی خیلیا هستند اشتباهاتی داشتند که توبه کردند تا اخر عمر باید تاوان اون اشتباه رو بدن؟ 

نه اصلا ب هیچ عنوان.

افرین دختر قشنگم اینو همیشه یادت باشه همه‌ پسرا اینجورین ک  دختر در دسترس باشه همه کار کنن ازدواج کردن واسشون دیگ مهم نی هی واسه ازدواج میندازن عقب چون تو دوره دوستی همه چی بوده

تو می تونی بپرسی اگر برات اهیمت داره ولی از نظر من شخصیت الانش رو دیدی ، تحقیقاتت رو انجام دادی ، و ...

خب من شخصا اصلااا نمیتونم کنار بیام که ندونم از گذشت طرف مقابلم

نظر شخصیمه

حتی ۱ درصد نمیتونم تصور کنم اینو برای خودم

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

رابطه قبلیت چرا تموم شد؟

با منید ؟