2777
2789
عنوان

چه دکتری باید برم

107 بازدید | 12 پست

سلام ، کف پا و کف دست اگه بخاره د وقتی بخارونی درد بگیره و متورم و قرمز بشه علائم چیه ؟ به چ دکتری باید مراجعه کرد 

توروخدا بگید خیلی ترسیدیم

دکتر پوست به نظرم 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونه درماتیت تماسی یا الرژیک باشه، مثلا شاید صابون یا شوینده‌ای بش نساخته، حتی فلزات بعضیاشون و باعث حساسیت و خارش بشه..

درد شدید و تورمت زیاده؟ چرکی.. ترشحی.. تب یا کسالتی، یا اینکه قرمزی خیلی سریع پخش بشه؟؟ سعی کن نخارونی تا پوستت اسیب نبینه، با آب ولرم بشور دستوپاتو کرم مرطوب‌کننده یا ضدالتهاب مثل هیدروکورتیزون کم قدرت بزن، اگه اوکی نشدی برو متخصص پوست یا آلرژی ، که بنظرم بری پوست بهتره. 

میتونه درماتیت تماسی یا الرژیک باشه، مثلا شاید صابون یا شوینده‌ای بش نساخته، حتی فلزات بعضیاشون و با ...

اره دردش زیاده ولی عفونت و اینا نه اصلا نیس فقط تورم زیاد و قرمز شون و خارش کف دست و کف پا اینطوری میشه کف پا بیشتر

اره دردش زیاده ولی عفونت و اینا نه اصلا نیس فقط تورم زیاد و قرمز شون و خارش کف دست و کف پا اینطوری م ...

ببین نخارون ، چون اگه بخارونی ممکنه زخم بشه و اگزما بشه یا عفونت بگیری و اینا

بگیرش زیر آب

برو دکتر پوست. هوم؟

حریف شوهرم نمیشم بیاد دکتر میترسم مشکل از کبدش باشه چجوری ببرمش۱😑😑دکتر پوست اول برم ؟

دکتر پوست برو ، خودش لازم باشه آزمایشات لازم رو مینویسه ، نگران نباش بابا ، از کبد هم باشه حل میشه 

برا په چیزایی استرس میگیرید بیخیال