و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
توشهرم انواع قاب برای گوشی های مدل پایین موجود هست
چی بگم
من که گشتم نبود
به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂
گوشیت چیه ؟ 😂💔آخه مال من کیفیت عکس برداریش هم خوب نیست
هواویی پی ده کیفیت عکسش هی بدک نیس
به امید روزهای خوب میجنگم برای بهتر شدن زندگیم و در رفاه موندن بچه هام (۱۳ آبان ۱۴۰۴)یادگاری بمونه تاازدواج کردن بچه هام 😍البته اگه عمری باشه تا اون موقع🙂