2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 75 پست

اها راستی نداجان من مثل مابقی اشتباهاتم سرویس قاشق چنگالمم غلط کردم😂😂😂 یه سرویس ۱۸ نفره خریدم یک وهفتصد از این چمدونیا😭😭😭 ولی خواهرشوهرم رفت استایل انداستیل گرفت از اینا که تو چمدون نیست بعد پتجاه تومن پول چمدونشو دادو همه رو چید اون تو انگاری که چمدونو قاشق چنگالا مال همن😁😁 فکرکنم اخرش ۱۰۰ تومن هزینه کرد 😁😂😂😭😭😭😭 یک و ششصد اختلافش شد😭😭😭 اگه جا داری بااین راه اقتصادی خواهرشوهرم کلی پول میمونه که ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن میدیو از این جای قاشق چنگالام میگیری بهتر از اینه هربار بری بالای کمد چمدون قاشق چنگالا رو بیاری پایین😥😥😥

اها من سرویس غذاخوری دم دستی خودمونو طرحدار گرفتم و از اونجا که هیچ ظرفی نمیتونه ادعا کنه هرروز تو ماشین ظرفشویی باشه طرحش پاک نمیشه مجبور شدم برم یه شش نفره دیگه ساده سفید و خیلی زیبا از چینی زرین گرفتم اینطوری هرروز که تو ماشینه نگران طرحش نیستم😁😉

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اها من سرویس غذاخوری دم دستی خودمونو طرحدار گرفتم و از اونجا که هیچ ظرفی نمیتونه ادعا کنه هرروز تو م ...

چینی برا دم دستی اذیت نمیکنه؟لب پر شه طرحش بره سنگین باشه برا هی اوردن و بردن؟و....

لطفا درخواست دوستی ندید
خواهش میکنم گلم میگم چون خودم خیلی ضرر کردم سرجهاز واقعا دلم میسوزه خب ادم چیزیو میدونه بگه که بشه ا ...

لیلیوم جون خیلی ممنونم بازم عزیزم.ولی من یه کم گیج شدم نفهمیدم دقیقا کدوم میز میشه عکسش رو بذاری؟؟درباره سرویس قاشق چنگال براق یا مات بگیرم؟یعنی قاشق جدا بگیرم بعد توی چمدون بچینم از اینا که چمدوناشون چند طبقه چیه؟

اها راستی نداجان من مثل مابقی اشتباهاتم سرویس قاشق چنگالمم غلط کردم😂😂😂 یه سرویس ۱۸ نفره خریدم یک ...

وای لیلیوم مرسی جالب اینه که میخواستم برم چمدوناشون رو بخرم چه به موقع آدم رو هوشیار کردی.خیلی خیلی ممنونم

اها من سرویس غذاخوری دم دستی خودمونو طرحدار گرفتم و از اونجا که هیچ ظرفی نمیتونه ادعا کنه هرروز تو م ...

شیش نفره چینی زرین ساده ساده گرفتی؟بدون هیچ خط و خطوطی ؟دختر تو خیلی با تجربه ای

چینی برا دم دستی اذیت نمیکنه؟لب پر شه طرحش بره سنگین باشه برا هی اوردن و بردن؟و....

دیگه اون سلیقه ایه ولی اگه مثل من اهل ظرفشستن نیستی و حوصله یا وقتشو نداری و حدس میزنی که ماشینتو زیاد روشن میکنی حتما طرح ساده سفید بردار که نگران پاک شدن طرحش نباشی من همه رو چینی دارم واسه صبحونه و سرویس عصرونه امم جدااز پذیرایی خوشگلیام از این سرامیک رنگیا دارم که کلی زرق و برق میده به سفره مخصوصا واسه ماکه از شهرستان مهمون داریم واسه صبحونه یه کره پنیرم بیارم فکر میکنن کلی سفره ارایی کردم از بس این سرامیک رنگیا خوشگل و بانشاطن... البته تو ماشین رنگشون کمرنگ میشه بهتره با دست بشوری

لیلیوم جون خیلی ممنونم بازم عزیزم.ولی من یه کم گیج شدم نفهمیدم دقیقا کدوم میز میشه عکسش رو بذاری؟؟در ...

عکس میزو الان تو اینستا میگردم میفرستم واست

بله قاشق هارو جدا بخر بدون چندون بعد چمدون رو جدا بخر بچین توش یه میزهایی هم هست که واسه قاشق چنگال اومده که کل قاشق چنگال و میچینی توش اونارو میگم....

اون گل گلیه سرویس پذیراییه که گفتم پارسال ۱۸ نفرشو خریدم ۶۵۰ اونم واسه سفره مهمون خریدم چون گل ریزه از مد نمیوفته خیلیم براق و با نشاطه کل سفره رو همچین فاخر میکنه همیشه مهمونام تشکر میکنن میگن چرااینقدر زحمت کشیدی😁😁😁

2790
2778
2791
2779
2792