2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 65 پست
عزیزم ببین من فکر کنم شوهرت بهت علاقه داره ولی شاید ی دلخوریهایی باعث شده این حرفارو ب ...

ار ولی ممکنه دوباره همین بحث ها پیش بیاد زنگ بزنه بابام که بیان ببرینش از همین میترسم ادا و اینا در میاره 

اخلاقش چی عوض که نمیشه؟

البته هر کس یه مشکل داری بیشتر کاراش از رو لجبازی بود پول نمیداد و چیزایع دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ار ولی ممکنه دوباره همین بحث ها پیش بیاد زنگ بزنه بابام که بیان ببرینش از همین میترسم ادا و اینا در ...

عزیزم   ولی نمیشه  کا   اینطور   باشه    باید   سنگااتونو    بکتید   باید   مشکلو   حل   کنید

عزیزم ببین من فکر کنم شوهرت بهت علاقه داره ولی شاید ی دلخوریهایی باعث شده این حرفارو ب ...

ار ولی بخدا بخام هی دخالت هایه بقیه رو بشنوم واقعن روم فشار میاره 

طلسم هم میگیرن هر ماه باطل می‌کنیم خوب میشیم باز دوباره شروع میشه

خودشم یا محل نمیزاره یا چیزایع دیگه 

ار ولی بخدا بخام هی دخالت هایه بقیه رو بشنوم واقعن روم فشار میاره طلسم هم میگیرن هر ماه باطل می‌کنیم ...

ببین  من میفهمم چی  میگی     ولی   سعی   کن   حرفو   نقلو    کم    کنید    سعی  کن   توجهی به حرف دیگران  نکنی   ببین  عزیزم   قدر همین  زندکیتو   بدون    نزار   زیاد بینتون  فاصله  بیفته

ببین مردی که زنشو دوس داره هیچوقت بهش بی احترامی نمیکنه واینکه از خونه بیرون نمیندازتش حالا یا مشکل از شماست قشنگ بشین فک کن منطقی باش اگه دیپی مشکل از خودته خودتو اصلاح کن رو اخلاق اونم تاثیرمیزاره یااینکه تو هیچ تقصیری نداری وبی دلیل اینکارو باهات میکنه بنظرم کلا طلاقت بگیر بچه هم نداری ازش خداتو شکر کن چون اگه برگردی خیالت راحت باردارت میکنه زبونت کوتاه میشه ببین دیدم که میگما به عقلت رجوع کن نو قلبت احساسی تصمیم نگیر از منی که بایه آدم معتاد زندگی کردم تا درست بشه ونشد کلی تلاش هم کردم اخلاقشو درست کنه ونکرد حرف گوش کن

خب تو میگی چیکار کنم جدا شم با این شرایطی که گفتم

عزیزم  خواهر خوبم   به جدایی فکر  نکن     جدایی  یک  کلمس   پشتش   هزار   مکافات   عزیز دلم  تو الان   ی   زندگی داری  که  حتما  با  خون دل ساختیش   خراب کردن زندگی   راحته   ولی  آیا میتونی   از صفر  شروع کنی

اگه آدم باشه اره

عزیزم  همینکه  این حرفو  میزنی    یعنی   زندگیتم   دوس داری    پس   اصلا به طلاق  فکر  نکن     ببین  خیلی راع وجود داره  که   زندگیت   بهتر  و بهتر  بشه