2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اذیت هاش چی آدم میشه خودشو عوض کنه به نظرت

ببین کاملا بهت  حق میدم   ولی  اینو بدون  جدایی  یعنی از صفر شروع کزدن       به خدا  من نمیخوام   حرفی بزنم که ناراحت بشی   ولی     عزیزم  از صفر شروع کردن مشگله  شما الان   صاحب ی   زندگی   هستی     میتونی  زندگیتو  بهتر  کنی میدونم سخته   ولی      تو   میتونی

باش ولی بری که همش حرف بشنوی کتک بخوری واسه همون نرفتم الآنم شرط گزاشتم قبول نکرد

ببین   براش  شرط  بزار    بهش   سخت بگیر      عرصه رو بهش تنگ  کن    بزار   شاید  با  سختگیریت   بهتر بشه ولی عزیزم   طلاق  گزینه   اخر  نیست

ولی اذیت هاش چی آدم میشه خودشو عوض کنه به نظرت

اینجا هیچکس نمیدونه تو باچه آدمی داری زندگی میکنی وتحملش میکنی فقط عاقلانه تصمیم بگیر به حرف هیچکس گوش نده خودت خیلی بهتر میدونی چه تصمیمی بگیری

از همون اول مشکل داشتیم

عزیزم  آخه  چرا    ببین   مشکلتو  باید از ریشه  حل  کنی  نمیشه  با  یکی  زیر   ی   سقف زندگی کنی   ولی    هر     روز   جنگ و دعوا داشته باشی

یعنی درست میشه؟میگه خونه رو عوض میکنم اجاره میکنم ولی خونه که می‌نشستیم مهریه اضافه نمیکنم

به  خدا درست  میشه    ببین  من سفره  دلمو  باز کنم   میفهمی چی کشیدم  ولی  با  صبر    و حوصله   زندگیمو ساختم   ببین   شاید  زندگیم  خیلی  ایده آل نباشه  ولی الان خدارو  شاکرم   الحمدولله    خوبه   عزیزم  تو هم صبوری   کن    زندگی  بالا  پایین داره

به خدا درست میشه ببین من سفره دلمو باز کنم میفهمی چی کشیدم ولی با صبر و حوصله زندگ ...

هدف هایی که داشتم چیکار کنم 

آرزومه برم درسم و ادامه بدم اون همه درس خوندم 

رشته تجربی خوندم تا دیپلم خوندم ول کردم 

هدف هایی که داشتم چیکار کنم آرزومه برم درسم و ادامه بدم اون همه درس خوندم رشته تجربی خوندم تا دیپلم ...

ببین  برا اهدافت   باهاش صحبت کن     حتما  حتما  درس بخون    تو هر شرایطی درستو ادامه  بده   درس خوندن   ی  هدف   خاصه    باید موفق بشی