2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 65 پست
اون فهمیده رو دنده لج افتادی میخواد بنشوندت سرجات مثلا .توام بگو پیگیرشم کم نیار

درس میگی    به  خدا   اگه   این خانوم  ی کم   با  توپ  پر   بره   جلو     همسرشون   کوتاه   میاد        اصلا نباید  کم بیاره   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میگه به هیچ کس نگو بریم کاراش بکنیممنم زن داداشم از یه ور تو عقد حامله شده منم خب اینتوری الان ب ...

ببین اصلا   نمیخواد طلاقت  بده   میخواد   ببینه  مزه  دهن  شما   چیه      شمام محکم باش و نترس    حرفتو بدون عصبانیت و  تنش     بزن     

جوونیتو از سر راه ک نیاوردی هرچه سریعتر بره بهتر کیس های بهتری میاد سراغت

ار رفتنش مهم نیست 

میگه به هیچ کس هیچ نکو بیا بریم کاراش و بکنیم 

بعد منم الان اوضاع خیلی بیریخته زن داداشمم تو عقد حامله شده داداشمم هیچ ندارن باید برن خونه خودشون 

بابام اعصاب نداره دیگ منم نمیتونم نگم ،

ار رفتنش مهم نیست میگه به هیچ کس هیچ نکو بیا بریم کاراش و بکنیم بعد منم الان اوضاع خیلی بیریخته زن د ...

نگران   نباش   اولا   حاملگی  زن برادرت  که   مشکلی نیس  خیلیا  تو   عقد  حامله   میشن   دوما   اصلا    نگران طلاق نباش     همسرت  نمیخواد طلاقت  بده    تورو خدا  به خودت   مسلط باش     

نمیخوای دلیل طلاق گرفتنت اینجا بگی؟؟شاید تونستیم راهنماییت کنیم

شوهرم بددهن بود سازش نداشتیم هر روز دعوا بعد دعوا هم همه رو خبر دار میکرد اونا هم شروع میکردن دخالت کردن بعدشم که پیش اونا از من حرفایه نا جور میزد جلو اونا منو میزد یا بعد دعوا سرم و میزد زمین لقد میزد شکمم نمی‌گم هر روز ولی بازم خیلی عصبی میشد.. 

بی محلی حتی میرفتم کنارش میگفت نیا که لقد میزنم تو شکمت در اصل ک من هیچکارش نمی‌کردم چیزی نمیکفتم که ناراحت بشه از من.... بیرون نمیبرد خودش تنها می‌رفت بیرون تا 1شب نمی‌یومد خونه دیگه اصن هیچ وقت خونه نبود فقط نهار همون 1 ساعت . ما 5 ماهه اومدیم خونه خودمون هر سری هم یا خودش منو بیرون میکرد یا زنگ میزد بابام بیاین ببرینش خیلی منت میزاشت داشته هاش و میزد تو سرم ما ۵ ماهه خونه خودمونیم و ۶بارش و خونه بابام بودمولی خب سری پیش میگفت درست میشم خوب میشم بیا زندگی کن من رفتم باز همون قضیه بود الان هم اومدم خونه بابام پیام میده خوب میشم من عوض شدم بیا برگرد 

ولی فک نکنم رو حرفاش وابسته

بخاد خونه به نامم کنه اینتوری عوض نمیشه ؟

موقعی که باهاش بودم مشاوره رفتیم اونم منو میگفت این کارا رو کن عمل کردم ولی فایده نداشت دیگه

یه راهبی می‌خوام که عوض شه حالا یا خونه به نامم کنه یا یه کاره دیگه

نگران نباش اولا حاملگی زن برادرت که مشکلی نیس خیلیا تو عقد حامله میشن دوما اصلا ...

نه خوبم البته بخاد بره هم برام مهم نیست 

انقد اذیتم کرده رفتنش از خدامه 

الآنم به قول شما میخواد ببینه من چی میگم

قبلنم میگفت من طلاق نمیدم فکر میکنم با خودم میگم چیست پس

عزیزم   ببین من فکر کنم  شوهرت   بهت علاقه داره   ولی شاید   ی   دلخوریهایی باعث شده  این حرفارو   بزنه    ببین اصلا به طلاق  فکر  نکن        سعی کن  شما  خودت آروم  باشی   تو صحبت  باهاش  صبوری  کن     نزار عصبی بشه

اره میگه به هیچ کس نگو بریم کاراش بکنیممنم زن داداشم از یه ور تو عقد حامله شده منم خب اینتوری الان ب ...

از بلاتکلیفی خسته شده

اجیل مشکل گشَا نذر کن فقط نخود و کشمش هست

تا مشکلت حل شه

از خدا بخواه هر چی صلاحت هست پیش بیاد،  به خدا بسپار

اقایان گرامی درخواست ندید