2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 66 پست

چرا بیخودی کنجکاوی میکنی ، دنبال اینی که یه چیزی بفهمی ؟ که چی ؟ تهش اینه زندگیت به فنا بره 

ول کن بابا ، شوهرت اگه با اون در ارتباط بود این اندازه دختره رو توجیه میکرد که وقتی خونه هست زنگ نزنه معلومه که ارتباط انچنانی ندارن ، احتمالا ارتباطشون خیلی خیلی کم بوده ولی چون نمیخواد همونم بفهمی گوشیشو بهت نمیده ، سخت نگیر ، از اشتباهش بگذر و خیلی کنجکاوی نکن  ولی خب حواستم به زندگیت باشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بیخودی کنجکاوی میکنی ، دنبال اینی که یه چیزی بفهمی ؟ که چی ؟ تهش اینه زندگیت به فنا بره ول کن با ...

بخدا ک نمیتونم خوش بین باشم .حتی اگه مقصر شوهرم نباشه نمیتونم دست خودم نیس از دیشب روانی شدم

ن نمیتونم برم تو گوشیش

اگ میتونی کد برداری نصب کن برنامه وارد شو همراه اول قسمت ریز مکالمات باز ی کدی دیگ میخواد اونو وارد کن شماره تلفن ساعت و تاریخ بهت میده ولی برای تماس  و پیام های خروجی ن دریافتی 

💫💫

اگه مطمعن شم خودش زنگ زده نمیمونم من طاقت هر چیزی رو دارم الا این قضیه

عزیز من اگه خودش زنگ نزده بود خیلی راحت گوشیو بهت نشون میداد و ثابت میکرد . پس دنبال چی میگروی ! تصمیم بگیر اگه قراره جدا شی پیگیر شو . وگرن به ضرر خودته تا اون

بخدا ک نمیتونم خوش بین باشم .حتی اگه مقصر شوهرم نباشه نمیتونم دست خودم نیس از دیشب روانی شدم

دلیلشم اینه .. اگه مقصر نبود .. حتی دختره گیریم پاپیچ شده یا هررررچی ! ک امکان ندارا ! خب راحت میذاشت لیست رد ! والا مرد بخواد با چارتا کلمه کاری میکنه زنه دیگه نگاشم نکنه . کاری میکنن زن چند سالشون نگاشون نکنه اونوقت دوس دختر قبلی انقد تاثیر گذار بوده روشون ! عجب 😐