2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا😐

گیر بده میای اینجا میگی همش گیر میده.یکی نیس بهش بگه تو اول بیا منو بگیر بعد بگو چی بپوش چی نپوش 

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
نرمال تا یه حدی خوبه از یه جا به بعد نشون دهنده ی بی اهمیتیه

من اعتقاد دارم هر کسی ک خودش عاقل و بالغه خودش رفتار و پوشش صحیح رو خودش تشخیص میده یکی حرف مفت بزنه باید خوابوند زیر گوشش😁بر فرض مگه خودم عقل و شعور ندارم پسر مردم بیاد برام تعیین تکلیف کنه کجا برو‌چی بپوش

کسایی ک از این دسته رفتارای سمی خوششون میاد ب فهم و شعور خودشون توهین میکنن  

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وا چه ربطی داره اگه به مامان یلدا جون هم یکی گیر می‌داد کجا میری الان سر خونه زندگیش بود

مامان یلدا جون کیه.؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
همسر منم همین مدلیه. خیلی وقتا بهش میگفتم دوسم نداری چون روم غیرت نداری. ولی همیشه میگفت غیرت این نی ...

عجب جمله ای گفته ،🤔

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

آقا من نمی‌دونم شما دخترا چه جوری هستین خب وقتایی که ما گیر می‌دیم می‌گین که چرا گیر میدین وقت نداری فلان اینجور اونجور گیر نمیدی بهم😄

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

همسر منم همین مدلیه. خیلی وقتا بهش میگفتم دوسم نداری چون روم غیرت نداری. ولی همیشه میگفت غیرت این نی ...

خیلی حرف زیبای گفته جدییی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد