2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میفهمم چی میگی اصلا منظور این نیست که دوست داشته باشیم محدود بشیم یا گیرهای بیخود بده ولی انگار یه کوچولو حساسیت نشونه دوست داشتنه. من دوس پسر قبلیم اینجوری بود حتی اگه بهش میگفتم با یه اکیپ پسر میخوام برم بیرون( الکی برای اینکه امتحانش کنم) میگفت باشه برو مراقبت کن خوش بگذره😑

چند وقت پیش توی همین سایت تعریف می‌کرد میگف مامانم با وجود شوهر خوب و زندگی عالی با مرد غریبه دوست ش ...

خو اگه واقع بین باشیم میدونیم  اینجور ادما تو زندونم باشن ی راهی پیدا میکنن برا هرز پریدن 

گیر دادن همسر نمیتونه مانع باشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
این نمونشو دیگه ندیده بودیم، ما گیر بدیم میگن تعصبی و سخت گیر، گیرم ندیم اینجوری واقعا چیکار کنیییم ...

خانم ها همین قد پیچیده هستن 😂😐دوس پسر باید گیر بده ولی شوهر نه چون باید با کسی که ازدواج کرده بهم تعهد دارن اعتماد کامل داشته باشه 

چند وقت پیش توی همین سایت تعریف می‌کرد میگف مامانم با وجود شوهر خوب و زندگی عالی با مرد غریبه دوست ش ...

ربطی به غیرت اون مرد نداره، ذات آدم خیانتکار رو هرکاریش بکنی خیانت میکنه، نمیشه با محدود کردنش ذاتش رو درست کرد!!! اون خانم کلا مناسب زندگی نبود چون ذاتش مشکل داره، اگه اون پسر هم نبود فردا پس فردا با یک مرد دیگه اوکی میشد اون خانم ذاتش مشکل داره و ربطی به غیرت شوهرش نداره

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

خانم ها همین قد پیچیده هستن 😂😐دوس پسر باید گیر بده ولی شوهر نه چون باید با کسی که ازدواج کرده بهم ...

میدونید، کشور ما مشکل فرهنگی داره چون حتی معنا و مفهوم دوست پسر/دوست دختر چیز بدی معنا داده شده و یک جورایی یک رابطه زودگذر معنا شده که کاملا اشتباهست، توی کشور های پیشرفته و بیشتر کشور ها به سادگی به مرحله دوست پسر/دختری نمیکشن و حتی توی اینجور رابطه ها تعهد سفت و سختی دارن، و جالبه بدونید حتی قوانین هم حتی توی این مرحله وجود دارن، بعنوان مثال پسری که خیانت بکنه اگه با دختر رابطه ی جنسی داشته بود یا تا پای زندان میره و یا خسارت جدی باید بپردازه، من دوستی دارم که داخل کشور سوئد بخاطر این مسئله به زندان افتاد و بعد از اون هم بی جهت با هیچ دختری بدون هدف وارد رابطه نشد، بنظرم اینجور خیلی بهتر بود تا اینکه معنا و مفهوم این مسائل رو متوجه نشیم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁