2777
2789
عنوان

شماهم اینجورین

73 بازدید | 14 پست

صداهای تو سرمو نمیتونم خاموش کنم؟

چیکار کنم؟ دائم به بدترین اتفاقا فکر میکنم نمیتونم مثبت باشم نمیدونم چرا همیشه ی اتفاق تلخ و مرور میکنه مغزم 

چیکار کنم فقط مغزم دیگ فکر اینچیزارو نکنه😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به داشته هات و خوبی ها فکرکن مثلا تونستی امتحانتو قبول شی تونستی کارخوب پیداکنی تونستی درامدداشته باشی تونستی یه کارزیبایی که میخواستیو انجام بدی تونستی ....

به چیزهایی خوب فکرکن که میخوای دراینده به دست بیاری

میدونم سخته

اما سعی کن بی تفاوت به فکرای بدی که میاد به چیزای خوب فکرکنی یعنی سعی نکن چیزای بد توی ذهنت نیان فقط به خوبی ها بیشتر فکرکن مثلا هرروز چنددیقه ای توی اینترنت بگرد ماشینی که دوست داری بخری شهریا کشوری که دوست داری بری کاری که دوست داری بکنی یا ... رو عکساش رو نگاه کن و به این فکرکن که توی اون حالت هستی توی اون حس خوب

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
به داشته هات و خوبی ها فکرکن مثلا تونستی امتحانتو قبول شی تونستی کارخوب پیداکنی تونستی درامدداشته با ...

نمیدونم میتونم یا ن:) امیدوارم بشه 

شبا انگار مغزم هیچی حالیش نیست

دوست ندارم برای همین تو خونه بمونم دوست دارم سرم گرم باشه

نمیدونم میتونم یا ن:) امیدوارم بشه شبا انگار مغزم هیچی حالیش نیستدوست ندارم برای همین تو خونه بمونم ...

قطعا اولش نمیشه هی با خودت میگی چرا نشد 

ولی ادامه بده تمرین کن

مخصوصا قبل خواب

هرچی چیزای منفی خیانتی ک بهم شدکسایی ک پیچوندنمچیزایی ک ازم مخفی کردن ادما ترس اشتباه کردن خانواده

اگه از گذشته ناراحتی شاید راهی که گفتم مناسب نباشه

من فکرکردم چیزای که تو ذهنت میاد درمورد ترس اینده هست

اگه از گذشته ناراحتی شاید راهی که گفتم مناسب نباشهمن فکرکردم چیزای که تو ذهنت میاد درمورد ترس اینده ...

نه گذشتس 

کلا میترسم دیگ از همه چی همش فکر تو سرمه

میگم نکنه مادرم با فلانی حرف میزنه باهاش ارتباط خاصی داره 

روانی میشم از کلی سوال و فکر هزار مدل دیگش اینا یک نمونشه

میگم بنظرت وسواس فکری گرفتم؟