2777
2789
عنوان

پسرم بیش از اندازه لاغره

109 بازدید | 13 پست

پسرم دانشجو هستش و خیلی لاغره به شوهرم میگم پول بده تا تقویتش کنیم میگه نه اگه قرار باشه چاق بشه با همین غذاها که میخوریم چاق میشه میگه این دیگه همین طوریه جونش درمیاد پول بده تا چیزای مقوی براش بخرم به خدا داره ونمیده وضع مالیش خوبه ولی این بشر جونش درمیاد واسه پول منم خانه دارم وهیچ کاری از دستم بر نمیاد واسه بچم کنم

عزیزم من یه چیزی برات میفرستم هزینه ای نداره اینو روزی دو قاشق بخوره راحت تو ماه 2 3 کیلو اضاف میکنه

باید ناشتا بخوره اگرم باشگاه میره هم ناشتا بخوره هم بعد تمرین

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرستش باشگاه اونجا توی جو قرار میگیره و عضله میسازه چاق میشه

چاقی که با غذا باشه و چربی بیاره که خوب نیس

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

جودوسرپرک 1کیلو

دانه چیا250گرم

شیرخشک 250 گ

کنجد 500 گ

کاکائو 200 گ

بادام زمینی 500 گ

همه اینارو آسیاب کن و مخلوط کن جواب میگیری 

درکنارشم مکمل زینک پلاس بده بخوره

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
والا باشگاه رفت خوب پول بالاش نداد چیزی بخره بخوره لاغر تر شد کار گیر نمیاد نوشهر ما

دیگه دوتا تخم مرغ و سیب زمینی آبپز میکردی لازم نیست حتما پودر بخوره ک

شصت کیلو ماشاالله قدش بلنده به خدا صورتش مثه چوب خشکه

60 واقعا کمه