2777
2789

(عنوان اینو نوشتم چون همه پیامام و تاپیکام با تاخیر زیاد میاد)

از نظر جسمی و روانی داغون شدم

چند ماهه مریضم و از این دکتر به اون دکتر میریم فقط

وضع مالیمون خوب بود قبلا

الان خیلی بد شده من مجردم و دانشگاهم دوره 

نمیتونم ب دوستامم اینو بگم دلم داره میترکه

ک بابام میگ پول ندارم لباس بخرم برات و پول خوابگاه مونده هنوز کلی وسیله هم باید بخرم ببرم اونجا خوراکی و اینا ک پول همونم خیلیه ی کیف میخوام نمیتونم بخرم قیمتش زیر ی تومن کیفه!

دوستام میگفتن امسال تولد بگیر دیگ چرا نمیگیری ،چی بگم اخه  

دلم میخواد گریه کنم خیلی فشار رومه هم جسمی هم روحی داشتم پیج ی دختررو میدیدم ک پارتنرش براش عروسک هلو کیتی خریده بود و کلی چیزای دیگ

راستش منم میخواستم ی عروسک بخرم برا خودم:))حتی رفتم مثلا پیجارو نگاه کردم کوچیکاش ۲۰۰اینا بود ی لحظه تو دلم گفتم خب یدونه میخرم اینو دیگ بعد یهو یادم اومد پول لباس نداری میخوای عروسک بخری؟ این تابستون ن بیرون رفتم ن مسافرت ن کافه ن حتی ی دونه لباس خریدم فقط و فقط رفتم دکتر و پول خرج اون شده

اون روز داشتم میرفتم دکتر دیدم رنگ شلوارم ی جوری شده از بس پوشیدمش کلی حرف زدم و گفتم ی لباس نمیخرین برام ولی خب نداره وگرنه بابام اونجوری نیست

ما دوتا خونه داریم ویلا داریم سه تا ماشین داریم و کلی زمین…

انقدر این مدت بابام کارای مختلف کرده خرجمون خیلی زیاد شده و قرض داریم همه حقوقش میره برا اون

و من به این شرایط عادت ندارم دارم دیوونه میشم

(بچها جوابتونو نمیتونم بدم چون خیلی طول میکشه تا ثبت بشه جوابم فقط خواستم یکی بشنوه حرفامو:[) 

پنج تا کاربری داشتم تا الان😑😂آخری موقت تعلیق شده …

🫂🥲دلم گرفت 

مامانت باهاشون صحبت نمیکنه در این مورد ؟؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه مال و منال دارین چی میکنین پس

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

بابات چکارس؟ماشالا این همه خونه ماشین

میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤     1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺                                 

یدونه ویلا ها یا زمین بفروشین لااقل

یه ویلا داریم  خونه دیگ هم خودمونیم اون یکی هم مستاجر ن نمیفروشه بابام خب تو این وضعیت چیزی ک بره رفته دیگ بدست نمیاد 

چی بگه خب وقتی پول نباشه از کجا بیاد

مگه نگفتی دوتا خونه و ویلا سه تا ماشین دارید؟، من تو متن اشتباه متوجه شدم ؟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

این همه مال و منال دارین چی میکنین پس

از خونه و ویلا ک پول به دست نمیاد زمین هم کشاورزیه ک درامد خاصی نداره واقعا میمونه حقوق خودش ک اونم ۳۰ ایناس ک خیلی کمه

بابات چکارس؟ماشالا این همه خونه ماشین

این زمین و اینا ک میگم نود درصدشون ارث رسیدن به بابام

شغلش کارمندیه ی سری هم خریده مثل اون خونه و اینا

مگه نگفتی دوتا خونه و ویلا سه تا ماشین دارید؟، من تو متن اشتباه متوجه شدم ؟

خب یکی ک خودمونیم یکی مستاجر

یکی هم ویلاعه ک افتاده اونجا 

سه تا ماشینم خرج دارن پول نمیدن به ادم