2777
2789
عنوان

دخترم همش گریه میکنه بخاطر باباش

394 بازدید | 13 پست

مردک عوضی خیانت کرده 

حالا دوساله هم گذاشته رفته

بچه رو‌انداخته سر من 

با زور و زحمت و‌منت میاد دنبالش هرازگاهی

یه ساعت هم باهاش وقت نمیگذرونه

دخترم ۱۱سالشه

مخصوصا وقتی یه خانواده رو میبینه که پدرشون کنارشونه بیشتر ناراحت میشه

یا خودشو با دوستاش و‌بچه های فامیل مقایسه میکنه 

از من با گریه میپرسه مگه من از اونا چیم کمتره که اونا باباشون بالاسرشونه من نه

بخاطر دخترم حاضر بودم شوهرمو ببخشم

ولی اون خیلی وقت بود قصدش رفتن بود

یه کم بزرگتر بشه متوجه میشه ارزش گریه کردن نداره 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق گرفتی؟

شوهرت خیلی عوضیه واقعا 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

نه هنوز چون میپیچونه مهریه امو نده منم رضایت نمیدم به طلاق

چند ساله خب تو این وضعیت هستی؟

به دخترت بیشتر محبت کن گناه داره هنوز بچس

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

امیدوار برات مفید باشه:👇

دلتنگی برای پدر، به خصوص اگر او خیانتکار بوده باشد، می‌تواند تجربه‌ای بسیار پیچیده و دردناک باشد. در چنین شرایطی، حمایت و درک عاطفی می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. در اینجا چند نکته برای گفتگو با دختری که دلتنگ پدر خیانتکارش است، آورده شده است:

‏1. احساسات او را تایید کنید:
‏   - به او بگویید که احساساتش را درک می‌کنید و حق دارد که احساس دلتنگی، خشم، یا سردرگمی کند.
‏   - مثال: "می‌فهمم که دلتنگ پدرت هستی و این احساس طبیعی است. خیلی سخته که با چنین شرایطی کنار بیاییم."

‏2. به او اطمینان دهید که تنها نیست:
‏   - به او بگویید که در این شرایط تنها نیست و شما کنارش هستید.
‏   - مثال: "من اینجا هستم و تو را حمایت می‌کنم. لازم نیست تنهایی با این احساسات کنار بیاییم."

‏3. احساسات او را تحلیل نکنید:
‏   - از تحلیل یا قضاوت کردن احساسات او خودداری کنید. فقط به او گوش دهید و حمایت کنید.
‏   - مثال: "هر احساسی که داری، درست و طبیعی است. من اینجا هستم تا بهت گوش بدم."

‏4. به او کمک کنید تا احساساتش را پردازش کند:
‏   - به او کمک کنید تا احساساتش را به شیوه‌ای سالم پردازش کند، مثلاً با صحبت کردن، نوشتن، یا انجام فعالیت‌های هنری.
‏   - مثال: "اگر دوست داری در مورد پدرت و احساساتت صحبت کنی، من اینجا هستم. یا می‌توانیم با هم کاری انجام بدیم که بهت کمک کنه."

‏5. به او یادآوری کنید که او ارزشمند است:
‏   - به او بگویید که ارزش و احترام او به رفتار پدرش بستگی ندارد.
‏   - مثال: "تو یک انسان ارزشمند و دوست‌داشتنی هستی و هیچ چیز نمی‌تواند این را تغییر بده."

‏6. پیشنهاد کمک حرفه‌ای دهید:
‏   - اگر احساس کردید که او به کمک حرفه‌ای نیاز دارد، پیشنهاد دهید که به یک مشاور یا روان‌شناس مراجعه کند.
‏   - مثال: "اگر فکر می‌کنی که صحبت با یک مشاور یا روان‌شناس می‌تواند کمکت کنه، من می‌توانم بهت کمک کنم تا یک قرار ملاقات بگیری."

‏7. به او اطمینان دهید که زمان می‌تواند کمک کند:
‏   - به او بگویید که با گذشت زمان، ممکن است احساساتش تغییر کند و او بتواند بهتر با شرایط کنار بیاید.
‏   - مثال: "با گذشت زمان، ممکنه احساس بهتری پیدا کنی. من اینجا هستم تا در این مسیر همراهت باشم."

با این جملات و حمایت‌ها، می‌توانید به دختری که دلتنگ پدر خیانتکارش است، کمک کنید تا احساساتش را بهتر پردازش کند و با شرایط کنار بیاید.

#Llama4Scout

انسان بدرستی همان میشود که به آن فکر میکند. 

بس جلوش عجز و ناله میکنی بچه رو یکار کردی اونم از الان محتاج یه نرخر شده

حالا اگه بی‌پول بودی یه چیزی نه اینکه توانایی اداره زندگی داری اینقدر ناله میکنی

روان بچه بهم زدی خودت که نابود کردی بچه هم نابود کردی دوروز بردیش مسافرت یکار کردی فقط به بقیه نگاه کنه

دخترت دیگه نمیتونه مث بقیه زندگی کنه حتی اگه پولدارترین فرد کشورت باشه