2777
2789

تو ۱۹هفته و پنج روز۲۹۱گرم تو ۱۶هفتم۱۱۶گرم

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا سالم باشن

واقعا ..انشالا ..من هفته دیگ شنبه سونو انومالی  دارم واسم دعا کنید همه چی خوب باشه ..خیلی نگرانم 😖سونو ان تی تریزومی 21یکم ریسک داشت و بینیش دیده نشد ..بقیه چیزا سالم بود ..دارم سکته میکنم فقط ..ولی دکترا اصا بهم نگفتن اینارو من خودم ک زدم تو نت دیدم این مشکلارو داره ..حتی دوباره نفرستادن سونو ک ببینن بینی تشکیل شده یا ن ..واسم دعا کنید

خانوما سونو انومالی جنسیت درست تشخیص میدن؟استاترشرمنده سوال پرسیدم

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
واقعا ..انشالا ..من هفته دیگ شنبه سونو انومالی  دارم واسم دعا کنید همه چی خوب باشه ..خیلی نگران ...

ایشالا سالمه.عزیزم به اینترنت که نیست دکترت وضعیتتو بهتر میدونه اگه ندیده بود حتما بهت میگفت که ازمایش بدی

خدایا فقط امیدم به خودته   

[QUOTE=56327870]میشه تو ان تی بگن پسره بعد دختر باشه؟[/QUOTE

تو ان تی احتمالش خیلیه اما تو سونو انومالی نه، به من این هفته حتی تخمدان هم نشون داد

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
واقعا ..انشالا ..من هفته دیگ شنبه سونو انومالی  دارم واسم دعا کنید همه چی خوب باشه ..خیلی نگران ...

ازمایشهای غربالگری ۱ و ۲ چجوری بود؟

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند