2777
2789

من اصلا از این پسره پیام قبلی برای پیشنهاد اینا هیچ اصلا دریافت نکردم . اولین پیامش همون سلام بود منم گفتم سلام 
گفت خوبین گفتم ممنون بعد جواب دادناشم یکی امروز یکی فردا بود . . بعد من که روی کنجکاوی پیام دادم ببینم چشه

گفت من بهتون گفتم شما جواب ندادین

پرسیدم چیو گفتین . گفت پیام..  بهش گفتم شما فقط پیام احوال پرسی نوشته بودید غیر این من چیزی ندیدم دیدم حرف حالیش نمیشه نوشتم اوکی . بعد متوجه شدم این از اون آدماس که توپ رو میخواد بندازه تو زمینت که تو پیش قدم بشی دولا راست بشی بعد اون خودشو عقب میکشه نه پیگیری نه ذوقی نه چیزی انگار پیامه براش بود و نبود داره پیامش طلبکارانه بود نوشته من پیام دادم خودت جواب ندادی حالا منت هم می‌ذاره درصورتی ک پیامش فقط سلام خوبی بود . خواهرم بهم میگه لابد میخواد اون بگه سلام تو بگی چشم قربان منظورتو فهمیدم . از این دست آدما

قیافش پخته نشون میداد فکرشو نمیکردم با یک آدم اختلال ذهنی طرفم . اینا که براتون تعریف کردم نظر و راهنماییتون چیه 

راهنمایی در چه مورد؟

اینکه چیزی ک تعریف کردم از اون پسره . 

رفتارش یجوری بود انگار تکلیفش با خودش مشخص نیس 

ی بار دیگه بخونی متوجه حرفم میشی راهنمایی از این بابت که شما جای من بودید و شکلی رفتار می‌کردید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چیزی ک تعریف کردم از اون پسره . رفتارش یجوری بود انگار تکلیفش با خودش مشخص نیس ی بار دیگه بخون ...

اها از این لحاظ کار خوبی کردی طرف تکلیفش با خودش مشخص نی بعدا اگه چیزی هم میشد میگفت اول تو پیشنهاد و اینا دادی

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!

اها از این لحاظ کار خوبی کردی طرف تکلیفش با خودش مشخص نی بعدا اگه چیزی هم میشد میگفت اول تو پیشنهاد ...

بهش برگشتم گفتم مگه من علم و غیب دارم ک تو ذهن شما چی میگذره 

آدم تو این دوره زمونه حوصله خودشو نداره من بیام تو رو عین پازل کنار هم بچینم که بفهمم منظورت از فلان حرف چی بود . معنی فلان رفتارت چی بود مگه خودمو سر راه آوردم ذهنمو بخاطر تو خراب کنم 

تو یدونه گفتی سلام من چه می‌دونم تو سلام گفتنت چ دردی تو رو گرفته ک من زودتر بفهمم .خواهری  حضرت عباسی اصلا با عقل جور در میاد؟

بهش برگشتم گفتم مگه من علم و غیب دارم ک تو ذهن شما چی میگذره آدم تو این دوره زمونه حوصله خودشو نداره ...

نه والا ولی خیلی خوب جوابشو دادی آفرین

آنچه غیر قابل تحمل بود انسان ها بودند،نه زندگی!