2777
2789
عنوان

عشقم کم محلی میکنه خیلی وقته

322 بازدید | 48 پست

نگید جدا شو نمیتونم خیلی ساله باهمیم 

نگید خیانت میکنه چون هنوز چیزی نفهمیدم و نمیتونم ثابت کنم اگه هم چیزی هست 

الان مدت طولانیه رابطمون‌ مثل قبل نیست تاحالا هرکار از دستم برآورده کردم خیلی حرص رابطمون خوردم خیلی محبت کردم بنظرتون کم محلی جوابه ؟ بعد چند مدت کم محلی کردن اون میاد سمتم؟

جوابی ندارم جز اینکه بگم

کات کن

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال من بلاک کرده ولی همیشه خدا اویزون بازی درمیارم.... هروقت خواستم یه مدت تحویلش نگیرم ببینم کاری میکنه یا نه نتونستم! همیشه هم من رفتم سمتش اون با ناز و ادا جوابمو داده.. اگر واقعا میتونی کم محلی کنی بکن.. جوابه... زیادی خو ب بودیم که فکر کردن خبریه

مال من بلاک کرده ولی همیشه خدا اویزون بازی درمیارم.... هروقت خواستم یه مدت تحویلش نگیرم ببینم کاری م ...

چقدر تو حرفمو میفهمی چ خوب میشد یک نفر رو توی دنیا داشتیم که انقدر حالمونو بفهمه

خیلی ساله با همین 

نمیتونی جدا شی

کم محلت میکنه

خودت این سه تا فکتو کنار هم بزار به جواب عاقلانه میرسی

اگه خیلی ساله با همین و هرکاری از دستت بر اومده کردی و میدونه خیلی دوستش داری کم محلت نمیکرد میومد خواستگاریت🙂

این چه مدل تاپیک زدنه؟هی میگه اینو نگین اونو نگینخب چی بگیم؟عجبا

خب نمیخواد حرف اضافی بشنوه فقط میخواد بدونه کم محلی بکنه یا نه تجربه تو این زمینه داری بگو.. نداری ایراد از حرفش نگیر.. شاید حالش بد میشه کسی بهش بگه طرفش با یکی هست

خیلی ساله با همین نمیتونی جدا شیکم محلت میکنهخودت این سه تا فکتو کنار هم بزار به جواب عاقلانه میرسیا ...

همیشه خوب بود یکی دوماهه خیلی بد شده رفتارش دیگه هیچیش‌ مثل قبل نیست هیچجوره‌ هم قبول نمیکنه 

سر کلاس انشاییم حالا خودشم میدونه میخواد بره ها نمیخواد باور کنه

میخواد فقط دلداریش بدیم الکی بگیم چیزی نیست دوباره دلگرم بشه و به حماقتش ادامه بده

نمیخواد قبول کنه چند سال با هم بودن و به قول خودش خیلی محبت و از خود گذشتگی نشون داده اما پسره تو زرد از آب در اومده

خب نمیخواد حرف اضافی بشنوه فقط میخواد بدونه کم محلی بکنه یا نه تجربه تو این زمینه داری بگو.. نداری ا ...

من آدم واقع بینی هستم واقعا‌ خیلی بدو بدو کردم ک ببینم چیزی پیدا میکنم یا نه ولی هنوز چیزی پیدا نکردن پس الکی نمیتونم گردنشو‌ بگیرم بگم خیانتکاری‌ ولی کم محلیش‌ داره دقم میده ‌دیگه میخوام محل ندم سخت ترین کاره تصمیمیه‌ ک دفعه چندمه‌ میگیرم و نتونستم اینبار امیدوارم بتونم دعا کنید خوب شه باهام