2777
2789

بچه ها من مدتیه موهام به‌شدت می‌ریزه دکتر رفتم قرص و دارو داد برای درماتیت سبوره و گفت احتمالا از اونه ولی خوب نشده آزمایش هم گرفت ویتامین دی بدنم و گروه بی پایین بود کراتین کردم دم عید نمی‌دونم بخاطر اونه یا کف سرم درماتیت سبوره داره کیست و تبلی تخمدان هم دارم نمی‌دونم بخاطر اونه بخاطر اون ریزش پیدا کرده برای ریزش موهاتون چه قرصی مصرف کردین یا چه کاری کردین تاثیر داشته 

آب یه سیب زمینی متوسط  و یک تخم مرغ و ماست و سرکه سیب و عسل و روغن زیتون یا هر روغن گیاهی دیگه مثل نارگیل و بادوم ...‌ یک قاشق

به کل ریشه و ساقه میزنی  بعد یکی دو ساعت  با اب ولرم بشور   هفته ای یکی دو بار   حداقل نیم ساعت بمونه روشم کیسه بکش

اگر نخواستی یا نداشتی عسل و سرکه رو حذف کن من خودم عسل نمیزدم

این عالی جواب میده اما بوش اصلا خوب نیست یعنی تخم مرغ و روغن زیتون بوی جهنم میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه ماه روغن زیتون وسیاه دانه میزنم یه هفتس روغن نارگیل اضافه کردم باهم ترکیبشون کردم یه ساعت قبل حموم یاشب تاصبح میذارم هفته دوبار

کم تر شده

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂هم علی مال من است وهم عمر♡داغ عشق هردودارم درجگر♡هردویاران پیامبربوده اند♡آن دوباهم چون برادربوده اند♡بینشان کینه نبودازیکدگر♡بلکه دامادعلی بوده است عمر♡دردل فاروق واهل سنت است♡این چنین عشقی یک نعمت است♡

کیست داری که قطعا ربط داره من کراتین‌کردم برعکس همه که میگن ریزش گرفتیم کراتین برای من برعکس شد ریزش کم شد چون موهام فر بود موقع شونه کردن همش میریخت الان دیگه نمیریزه تو شونه

ایشالا ک خیره

2790
2778
2791
2779
2792