2789
عنوان

سینمااااا

105 بازدید | 19 پست

بچه هاا کی بوقت شام دیده؟؟قشنگه بنظرتون؟؟دوست دارم برم ببینمش سانس سینماها خیلییی بد همشون  بوقت شام رو ۱۰صبح یا ۲ظهریا  ۴عصریا ۱۲شب دارن 

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

منم دوس دارم ببینم ولی میگن توش سرمیبرن میترسم

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه از سبک فیلمسازی حاتمی کیا خوشت میاد شاید اینم دوست داشته باشی. من می دونم تحمل دیدنش رو ندارم و ...

منم نظرات مردم که خوندم یه عده میگفتن جذب میکنه آدمو یه عده میگفتن نه صحنه های کامپیوتری زیاد داره جالبش نکرده 

از فیلما حاتمی کیا گلم کرخه تاراین و اژانس شیشه اشو اینا دوست دارم فقط 

اخه رفتم مصادره دیدم چرت بودم بنظرم خیلییی

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
منم دوس دارم ببینم ولی میگن توش سرمیبرن میترسم

اره دقیقا من کلیپاشو دیدم عین خود مال داعش سرمیخوان ببرن ترسناک یکم 😥

منم نظرات مردم که خوندم یه عده میگفتن جذب میکنه آدمو یه عده میگفتن نه صحنه های کامپیوتری زیاد داره ج ...

منم فقط ارتفاع پست رو دیدم

حس می کنم به وقت شام به بادی گارد و چ نزدیکتره تا کارای قدیمیش. من بادی گارد و چ رو ندیدم. اگه اونا رو دوست داشتی حتما از اینم خوشت میاد

حالا برعکس تو، مصادره واسه من خیلی خنده دار بود

اره دقیقا من کلیپاشو دیدم عین خود مال داعش سرمیخوان ببرن ترسناک یکم 😥

یا ابوالفضل من تو اخبار ی تیکه از کلیپای داعضیارو نشون میداد خودمو تو هفتا سوراخ قایم میکردم فک کن حالا برم بشینم تو صفحه بززززززرگ ببینمش

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme
یا ابوالفضل من تو اخبار ی تیکه از کلیپای داعضیارو نشون میداد خودمو تو هفتا سوراخ قایم میکردم فک کن ح ...

اره ترسناک این صحنه ها انگار زیاد داره توش 

😂😂😂

بوخودا 😁😁😁😁

اره ترسناک این صحنه ها انگار زیاد داره توش 

مخصوصا اون تیکه هس داعشی مو قرمز میاد جلو دوربین میگه

چوطورییییییییی 😈😈

خاک‌برسر

از فیلمهای جهت دار خوشم نمیاد. خصوصا اونایی که یه عده خاص پشتش هستن.

فیلمهای حاتمی کیا رو دوست داشتم ولی هرچی جلوتر میره چرت تر میشه.

دلم نمیخواد برم ببینم اما همسرم میخواد بره.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.