اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
بیملرستان امام خمینی دکتر میر اشرفی دوتا عمل داشتم عمل دومم دکتر امامی دکترا بیمارستان امام خمینی عالیه جون خیلی عمل گوش دارن در روز کارشون حرف نداره
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
بیملرستان امام خمینی دکتر میر اشرفی دوتا عمل داشتم عمل دومم دکتر امامی د ...
تهرانه من تو مازندران زندگی میکنم امروز رفتم دکتر میگه کامل پاره شده ترمیم نمیشه باید جراحی بشه شنوایی برمیگرده الان گوشم خیلی سنگینه انقدر گریه کردم هلاک شدم بعد هزینه عملش چقدره
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
تهرانه من تو مازندران زندگی میکنم امروز رفتم دکتر میگه کامل پاره شده ترمیم نمیشه باید جراحی بشه شنوا ...
اره منم شهرستان بودم نه پارگی زیاد ترمیم نمیشه برو بیمارستان امام خودشون اول عفونت خارج میکنن ساکشن میکنن بعد نوبت عمل خیلی دکترا خوبی داره
تهرانه من تو مازندران زندگی میکنم امروز رفتم دکتر میگه کامل پاره شده ترمیم نمیشه باید جراحی بشه شنوا ...
چرا پاره شده گلم
حتما عمل کن خطر ناکه عفونت میریزه داخل مغز یا استخون گوشت سیاه میشه بر اثر عفونت