2777
2789

دلم بدجوری شکست،چند روز دیگه عروسی داریم بعد چند ماه میریم شهرستان و بعد چند سال عروسی هر عروسی بوده به خاطر مشکل روحی بابام نرفتیم 

خواب بود حتی وسایل رو من و مامانم گذاشتیم توی ماشین موقع رفتن بیدار شد ناهارشو دادم داشتم ظرفا رو میشستم مامانمم جارو میزد هی گیر الکی میداد،بعد کسی ک توی عمرش کار نمیکنه پاشد جارو زدن منم دیگه کارا تموم شد رفتم توی اتاقم کیفم روی زمین بود داشتم ضد آفتاب میزدم اومد که مثلا اتاق رو جارو بزنه چنان داد زد وسایلمو بردار فلان فلان شده از ترس دلم ریخت سریع جمع کردم همش پشت سر هم داد میزد بغض کردم برم بیرون از اتاق هلم داد کمرم خورد به دستگیره در گریه ام گرفت مامانم باهاش بحثش شد که دخترم هنوز خونه باباشه هر کاری که دلش میخواد میکنه باید بخوره بخوابه وظیفه نداره کاری انجام بده یهو بحث بالا گرفت

خیلی ناراحت شدم چون از بچگی به خاطر بابام تروما های وحشتناکی دارم اینطوری میکنه بازم اضطراب میگیرم

یه چیزی بگین آروم بشم😔

🤧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بشدت درکت میکنم مثل من.ولی بعد چندسال یادت میره

گذشته شاید رها بشه و بگذره ولی هیچ وقت فراموش نمیشه،چیزایی رو تجربه کردم که تراپیست هم با تعجب میگفت واقعا حق داری دپرس باشی

🤧

خدا شفاش بده نجات پیدا کنی

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین اون از این ناراحته که میخواهید عروسی برید خیییلی از کیس های رو دیدم که پدر خانواده با عروسی رفت ...

نه عزیزم به این خاطر نیست کلا مشکل روحی داره متاسفانه 

وگرنه خیلی این چند روز برای عروسی هزینه کردیم هیچی نگفت

🤧

عزیزم ناراحت شدم براتاماتو. که میدونی بابات دست خودش نیست پس به دل نگیر تا روحیه ات هراب نشه هربار د ...

عادت کردم دیگه ولی دست خودم نیست یهو حالم بد میشه اظطراب و استرس تموم وجودمو میگیره🥲

🤧

نه عزیزم به این خاطر نیست کلا مشکل روحی داره متاسفانه وگرنه خیلی این چند روز برای عروسی هزینه کردیم ...

واقعا از دستش ناراحت نشو گناه داره اما حق داری دلخور بشی کار خوبی نکرده اما دست خودش نیست کسی که بیماره