2777
2789
عنوان

زنان معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 46 پست
همه ما ذات معمولی داریم که بمرور در مسیر کمال قرار داریم.

خب ببخشید

این عقیده شما از کجا میاد

باید یه فکر یا تجربه ای پشتش باشه که من قبول کنم ذات ادما معمولیه

درکل به نظرم ذاتا همین که تو کره زمین داریم زندگی میکنیم خیلی خاصه

چ برسه به خودمون😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه نامزد داشتم همش ازم ایراد میگرفت و‌بهم میگفت خاص نیستی مقایسه میکرد.خانوادش هم یه سری رفتارارو ...

ببین

پس فکر کنم ما تقریبا تجربه مشابهی داریم

ولی تو یه عکس العمل دیگه نشون دادی  و من درمور این معمولی بودن و (حتی زشت و بد بودن) 

یه عکس العمل دیگه داشتم

من میگم شاید من واقعا عیب دارم!  حتما یه چیزی دارم که بقیه نظر میدن

مگرنه ادم که بیدلیل نمیتونه به یکی بگه زشت(خودمو دارم میگم) 

یه تفکر فلسفیه

یعنی تفکر خودتون نیست؟؟ 

ببخشید من میتونم درموردتون یه چیزی بگم؟ 

من فکر میکنم شما طوطی وار حفظ کردین این عقیده رو و خودتون هم گرایش هایی به خاص بودن توی وجودتون هست

چون دو سه بار ازتون سوال پرسیدم و جواب قانع کننده ای نداشتین

البته شاید من اشتباه دارم میکنم🙏🏼

در ضمن ببخشید انقد ریپلای میکنم پیاماتونو

حس میکنم خیلی دارم حرف میزنم

ببینپس فکر کنم ما تقریبا تجربه مشابهی داریمولی تو یه عکس العمل دیگه نشون دادی و من درمور این معمولی ...

منم اون زمان که بهم میگفت نامزدم باورت میشه جلوی آینه نمی‌رفتم خودمو ببینم 

البته از قیافم ایراد نمی‌گرفت از هیکلممممم 

تمیگفت هم عادی و معمولی میگفت خوب نیستی.جاریمم عمش از خودش تعریف می‌کرد مادرشوهرم هم همه جا میرفت میگفت هیکل این عروسم(جاریم)عالیه و.... 

مامانم هم حتی وفتی با جاری و‌مادرشوهرم عکس انداختم گفت چقدر گنده و دراری پیش اینا خودت رو یکم جمع و جور کن موقع عکس خاک تو سرت😐😐😐😂😂😂😂😂

بعدا گفتم من همینم که هستم خودمم خیلی دوست دارم آلام باورت میشه عاشق همین هیکل و قد و بدنم هستم و برام مهم نیست بقیه چی میگن

البته با یه تراپبست هم حرف زدم چند جلسه 

منم اون زمان که بهم میگفت نامزدم باورت میشه جلوی آینه نمی‌رفتم خودمو ببینم البته از قیافم ایراد نمی‌ ...

بیا بغلم🫂

منم یه زمانی خودمو دوست داشتم

الان دیگه ندارم... 

دیکه نمیتونم دوست داشته باشم

چون تا میخوام خودمو دوست داشته باشم رفتار اینکه من یه ادم بیارزشم تند تند تکرار میشه

و سریعع هم ها😂

مثلا اگه یه روز احساس کنم خوشگلم و میکاپم قشنک شده دقیقااااا همون روز یکی خلاف چیزی که فکر میکنم رو میکه

و کلا بیخیال شدم یه جورایی

و گفتم اوکی شاید من یه معمولیم 

و البته این معمولی بودن اذیتم میکنه

بیا بغلم🫂منم یه زمانی خودمو دوست داشتمالان دیگه ندارم... دیکه نمیتونم دوست داشته باشمچون تا میخوام ...

من روز عقدم قکر کن کلی ذوق داشتن برای آرایشم قیافم خوشحال مامانم تا منو دید گفت این چیه چرا اینطور شدی😐😐😐😐

خیلیا گفتن خوی شدی ولی اولین کسی که منو دید مامانم بود و کلا رید بهم اما از نظر خودم خوشگل بودم و‌همین مهمه 

کلا زیاد نطر مردم برام‌مهم نیست 

البته دوست داشتم از نظر همسرم خوشگل و‌ خوش هیکل باشم و برام مهم بود که خب نبودم🤦‍♀️🤦‍♀️

من روز عقدم قکر کن کلی ذوق داشتن برای آرایشم قیافم خوشحال مامانم تا منو دید گفت این چیه چرا اینطور ش ...

من میگم نکنه واقعا زشتیم اینا همچین میکنن باهامون؟؟ 

البته من با خودم مشکلی ندارم بقه انکار باهام مشکل دارن!! 

من میگم نکنه واقعا زشتیم اینا همچین میکنن باهامون؟؟ البته من با خودم مشکلی ندارم بقه انکار باهام مشک ...

من زیاد هم بهم میگن خوشگلی اما خب اصل کاریا تخریبم کردن😂😂😂😂😂

نه زشت نیستیم اما شاید سلیقشون نیستیم.هر آدمی هم سلیقه من نیست خب منم سلیقه هر کسی نیستم

خب به من زیاد نمیگنپس ما باهم فرق داریم

فرق نداریم.به نظرم اگه اعتماد به نفستو‌ ببری بالا پ اونطور که دوست داری تیپ بزنی و آرایش بکنی و با اعتماد به نفس باشی پیش بقیه اونا هم فکر میکنن تو خاصی 

به خودت بستگی داره

فرق نداریم.به نظرم اگه اعتماد به نفستو‌ ببری بالا پ اونطور که دوست داری تیپ بزنی و آرایش بکنی و با ا ...

چرا فرق داریم

تورو در حین اینکه تخریب میشی 

خیلیا بازم بهت میگن خوشگل حداقل میتونی به حرفای اونا فکر کنی و با خودت بگی شاید اونایی که بهم میگن من کافی نیستم مشکل از اوناست

چرا فرق داریمتورو در حین اینکه تخریب میشی خیلیا بازم بهت میگن خوشگل حداقل میتونی به حرفای اونا فکر ک ...

یعنی هیچکس بهت نگفته که خوشگلی؟

من دیروز باشگاه بودم یهدختره رو دیدم از نظر خواهرم زیبا نبود اما از نظر من خیلی قیافه خاص و‌گوگولی داشت رفتم بهش گفتم خیلی ناز و‌خوشگلی.سلیقه ها متفاوته

یعنی هیچکس بهت نگفته که خوشگلی؟من دیروز باشگاه بودم یهدختره رو دیدم از نظر خواهرم زیبا نبود اما از ن ...

خب  حقیقتا یععضی وقتا(سالی یه بار)  بهم گفتن

ولی من حرفشونو باور نمیکنم چون حس میکنم دروغ میگن

و اینکه به نظرم تو خیلی ادم مهربونی هستی

خب حقیقتا یععضی وقتا(سالی یه بار) بهم گفتنولی من حرفشونو باور نمیکنم چون حس میکنم دروغ میگنو اینکه ...

بآور کن عزیزم اگه خوشگل نبودی همونم بهت نمی‌گفتند بعدم بعضی ها دوست دارن خودشون بهتر باشن برای همین به بقیه که زیبا هستن نمیگن این حرفو

خیلی کم پیش میاد آدما به هم بگن زیبایی مهربونی و....

ممنونم عزیزم.میدونی کلا دوست دارم به بقیه که از نظرم خوشگلن کارشون خوبه بگم که زیبا هستن تا حس خوب بگیرن.قدرت کلام از همه چییی بالاتره برای همبن به خودمم زیاد میگن زیبایی😂😂