2777
2789
عنوان

زنان معمولی

239 بازدید | 46 پست

اصولا دخترا دوست دارن زیباترین دختر جمع باشن بهترین لباس و استایل و.... 

و اینکه شاید اگه بهمون بگن تو یه دختر معمولی  هستی خیلی خوشمون نیاد

ولی چند روزه که دارم به معمولی بودن فکر میکنم 

من میدونم یه دختر معمولیم یه زیبایی معمولی یه سطح معمولی و... 

این معمولی بودن داره ناراحتم میکنه!! با اینکه معمولی بودن چیز بدی نیست!! 

شما تاحالا  شده توی ذهنتون قبول کنین که یه ادم معمولی هستین و هبچ وقت قرار نیست  چیز خاص و ممتازی داشته باشین؟( یه حس عجیبیه واقعا) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از همه نطر معمولی.چهره خانواده شرایط مالی.دوست داشتم یه چیزی داشته باشم که منو متمایز کنه از بقیع و باهاش افتخار کنم ولی ندارم

اگر کسی به شما گفت برای من دعا کنید،مطمئن باشید که زندگی بر دل او سنگینی کرده است،پس او را تنها نگذارید!خواهش میکنم برای ازدواج موفق  من دعا کنید لایک کنید تا منم براتون دعا کنم 

بله 

ولی از اون جایی که باور دارم تجربه هایی مثل عشق و موفقیت و شادی ربطی به خاص بودن نداره پس ناراحت نیستم 

من در عین معمولی بودن میتونم خیلی چیزا رو تجربه کنم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
ببین قشنگ نیستممعمولی ام واقعا زیبایی درخشانی ندارم

خب از کجا میدونی شاید در نگاه دیگران تو ی دختر زیبایی 

بنظرم خدا آفریده ی معمولی نداره همه خلقت خدا خاص و شگفت انگیزه

از اونجایی ک همه میخوان خاص باشن معمولیه بیشتر ب چشم میاد

من با همین دید همیشه حالم خوبه و صادقانه بیشتر از اونی دیگه دیده میشم چون فیک نیستم

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌هشدار صاحب خانه رسالت مهمان نیست! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️

واقعیت من خودم از لحاظ چهره معمولی هستم 

واقعیت برام اهمیتی نداره این موضوع 

واقعیت اگه زنی رو ببینم خیلی زیباست یا عمل های زیبایی زیادی کرده این اصلا من رو به وجد نمی یاره تنها پیشرفت شخصیتی و علمی یه زن هست هست که برام جذابه 

واقعیت اغلب زنانی که دنبال زیبایی هستن فقط به این دلیل هست که می‌خوان از سمت جامعه مردانه مورد تایید قرار بگیرن

People are asleep and when they die ,they waken 

من اصلا به معمولی بودن و خاص بودن فکر نکردم چون از نطر خودم خاصم و راضیم از خودم برآن مهم نیست در نظ ...

ببین

توی جملت پارادوکس دیدم و این قضیه که ادما دوست دارن خاص باشن و معمولی بودن چیز سختیه ببشتر برام اثبات شد

نوشتی من برام خاص بودن مهم نیست ولی میدونم خودم خاصم! 

به نظرم ادما دوست دارن خاص باشن

و نمیتونن اصلا به خودشون به چشم یه انسان معمولی نگاه کنن

پس برای تو هم مثل من معمولی بودن چیز سختیه

ببینتوی جملت پارادوکس دیدم و این قضیه که ادما دوست دارن خاص باشن و معمولی بودن چیز سختیه ببشتر برام ...

نه ببین منظورم اینه برام مهم نیست بقیه فکر کنن خاصم یا معمولی.همین که تو فکر خودم خاص باشم کافیه 

بله ولی از اون جایی که باور دارم تجربه هایی مثل عشق و موفقیت و شادی ربطی به خاص بودن نداره پس ناراحت ...

چقد خوب

خیلی باور شیک و باکلاسیه

شاید من چون برعکس تو فکر میکنم انقد خاص بودنو دوست دارم