2777
2789

سلام دوستان کسی پیش بابک معتقدی عمل کرده؟

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
عزیزم شما پیش ایشون عمل انجام دادین؟؟راضی بودین؟

سلام ن والا هنوز درحال تحقیقم ولی احتمالا درنهایت پیش خودش میرم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ن والا هنوز درحال تحقیقم ولی احتمالا درنهایت پیش خودش میرم

منم درحال تحقیقم وخب به نتیجه ی دقیقی نمیرسم🥲

بعضیا میگن راضی ایم،بعضیامیگن نه خوکی میکنه سربالا وفلان

گیج شدم اصلا

شما چه فرمی دوس دارین؟

منم درحال تحقیقم وخب به نتیجه ی دقیقی نمیرسم🥲بعضیا میگن راضی ایم،بعضیامیگن نه خوکی میکنه سربالا وفل ...

ببین من دقت کردم کلا سربالا میکنه تاحد زیادی و خط کانتور رو عمیق میکنه که این باعث میشه نوک بینی بد بنظر برسه

من دونفرو دیدم پیشش عمل کردن یکی طبیعی بود که فقط ایراداتشو برطرف کرده بود و قشنگ نبود ولی زشت هم نبود یکی دیگش نیمه فانتزی بود و باوجود سربالایی قشنگ بود

فهمیدم ادم کلا نباید طبیعی عمل کنه نیمه فانتزی خیلی بهتره

و بنظرم ادم میتونه بگه خط کانتور براش نذارن زیاد و..

میدونی تو این رنج قیمت تنها پزشکیه ک ندیدم کسی بگه گند زده ب دماغش،نهایت گفتن ب اون خوشگلی ک میخواستیم نشد

اخه پزشکای دیگه طرف چمیدونم نوک بینیش افتاده،قوسش بیش از حد شده،استخون اضافه اورده و..

یا واقعا بدفرم عمل شده

ببین من دقت کردم کلا سربالا میکنه تاحد زیادی و خط کانتور رو عمیق میکنه که این باعث میشه نوک بینی بد ...

درسته من خودمم واقعیتش اصلا طبیعی دوس ندارم چون فرم بینی خودم بدنیست واقعافقط دوس دارم قوس داشته باشم وجمع وجورترش کنم کلا بینی جمع وجور وخوشگل دوس دارم نه طبیعی

دکترعمادی رو‌میشناسین؟

من راستش ایشونو مدنظرداشتم ولی یهویی از دیروز نظرم رفته رودکتر معتقدی

حس کردم دکتر عمادی پره هارو خیلی جمع نمیکنن وفقط قوس ونیمرخ واوکی میکنن واکثرا بینی ها تپل وگرد میشن ب اصطلاح

درسته من خودمم واقعیتش اصلا طبیعی دوس ندارم چون فرم بینی خودم بدنیست واقعافقط دوس دارم قوس داشته باش ...

ن والا عمادی رو نشنیدم اصن🥲

ن والا عمادی رو نشنیدم اصن🥲

یه سر به پیجش بزنین کاراشو ببینین،ازمراجعینشم من خیلی تحقیق کردم راضی ان تااینجا اکثرا،بازم خودتون ببینین،من خودمم دودلم واقعا موندم چیکارکنم دیگه

یه سر به پیجش بزنین کاراشو ببینین،ازمراجعینشم من خیلی تحقیق کردم راضی ان تااینجا اکثرا،بازم خودتون ب ...

پیجشو میدین

سرچ کردم ندیدم

پیجشو میدینسرچ کردم ندیدم

عزیزم میزارم براتون ببینید اگه سبک مدنظرتون بود 

ولی من خودم دارم دقت میکنم از روبرو پهن میشه انگار بینی ها

شما دکتر ناصر ملکی و دکترخسرو مقتدر رو هم نمیشناسین؟

عزیزم میزارم براتون ببینید اگه سبک مدنظرتون بود ولی من خودم دارم دقت میکنم از روبرو پهن میشه انگار ب ...

شاید پیجاشونو نگاه کرده باشم ولی خوشم نیومده باشه یادم نمونده🤔دکترای زیادیو دیدم ولی چون یاخوشم نیومد یا شنیدم خرابکاری زیاد دارن کلا بیخیال شدم