2777
2789

اون وقت تموم بچه ها حرومزاده میشدن🫤🤣

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای اونکه تهدید میکرد به آبروریزی‌‌.. خودشم میگفت فقط ازدواج کنی ولت میکنم. با خودش نمیشد ازدواج ...

نه من تهدید به آبروریزی نکرده 

پسر خوبیه من شرایط ازدواج ندارم 

اگه داشتم باهش ازدواج میکنم 

....

تو دوستی باردار نمیشن

خیلیا شدن والا خبر نداری

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

خیلیا شدن والا خبر نداری

اونارو ولش کن، اونا از یکی که لنگه خودشون هست باردار شدن 

اونا محرم و نامحرم حالیشون نیست 

اونا کسایی هستن که به درد مردای آشغال خوب میخورن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اونارو ولش کن، اونا از یکی که لنگه خودشون هست باردار شدن اونا محرم و نامحرم حالیشون نیست اونا کسایی ...

کمتر کسی پیدا شه ابرو شرافت حالیش باشه 

وای منم خیلی وقتها به این فکر میکنمولی نمیشه دیگهمن دو تا دسته گل هم دارم البتهبازم شکر

خدا حفظشون کنه انشاالله 

با دیدن پستت کنجکاو شدم و داستان زندگی تو خوندم خیلی قشنگ نوشته بودی 

دلیلت چیه؟

شور و شوقی که تو دوستی هست ممکن تو ازدواج کم بشه یا الان بنابر شرایطم نزدیک دوهفته اس که همو ندیدیم و قرار جمعه بریم ناهار بیرون از دیروز ذوقش داشت و برای جمعه برنامه میریخت...مسلما تو متاهلی نمیتونم در خونه رو باز کنم و بگم برو دوهفته دیگه بیا من الان احتیاج به تنهایی وتمرکز دارم...و مسئولیت مجردی قابل مقایسه با زندگی متاهلی نیست و الان اگه به هر علتی بخواد تموم شه بدون دوندگی اداری و وکیل و دادگاه میتونیم راهمون جدا کنیم...