2777
2789
راحت تر هست ولی تو فرهنگ ایران سختهبعد خانواده ها یچی میگنفامیل یچی میگهکلا این وسط ابرو له میشه

حرف مردم و خانواده هیچی این وسط خود دختر آسیب خیلی جدی میبینه 

این کار باعث میشه تنوع طلبی در جامعه گسترش پیدا کنه و هیچ تعهدی وجود نداشته باشه 🙂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا نمیره هیچ جوره نمیره اون سری گفت به خدا میرم پیش دعانویس واقعا ترسیدم

وای اونکه تهدید میکرد به آبروریزی‌‌..   خودشم میگفت فقط ازدواج کنی ولت میکنم.  با خودش نمیشد ازدواج کنم چون هم دوسش نداشتم هم ۱۵ سال ازم بزرگتر بود

حرف مردم و خانواده هیچی این وسط خود دختر آسیب خیلی جدی میبینه این کار باعث میشه تنوع طلبی در جامعه گ ...

اره اینم هست

بنظرم عشق باید پاک و تمیز باشه 

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

دوستی اصلا پیشنهاد خوبی نیست،ولی ازدواج توش تعهد هست مهریه هست نفقه هست مسوولیت هست...دوستی برای دختر تهش مثل دستمال کاغذی بودنه،یه مدت استفاده میشه و دور انداخته میشه بعد حالا شانس بیاره یه مرد جنتلمن بیاد این دستمال کاغذی مچاله رو صافش کنه...خواستم یه مثال بزنم که ممکنه دختر گیر یه نامرد بیفته تو دوستی 

اونموقع دیگه تا پیدا بشه ادم مورد نظر توسط چندین ادم مختلف مورد سو استفاده قرار میگرفتین

اوووووو چه خبره مگه

مگه توی دوستی اختیار تن و بدن خودمونو نداریم 

اگه قرار باشه خودمونو بندازیم بغل هر آشغالی که همون شوهر آشغال خودمون هست دیگه 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

من باشوهرم که پسر همسایمون بود ؛دوست بودیم؛خیلیییی خوب بود خیلییییی؛۳ سال و دوماه  عالی گذشت؛عالی./همینکه عقد کردم ننه و خواهرش  خیلی اذیت کردن؛ده سال میشه مهرماه از ازدواجمون ؛ولی اون ۳ سال و دوماه کجا؛این ده سال کجا.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اوووووو چه خبره مگهمگه توی دوستی اختیار تن و بدن خودمونو نداریم اگه قرار باشه خودمونو بندازیم بغل هر ...

مگه از اول میدونین طرف اشغاله؟

🥳🤠🤓🤯🥴🤯🥴🤯🤯😎🥶🤠😎

حالا منظور من از دوستی این نبود که یعنی بریم با طرف رابطه ج داشته باشیم 

منظورم فقط شناختنه کامل طرف هست 

یه دوستی طولانی مدت برای شناختن، نه برای س ک س

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

آره دقیقا توی نامزدی یه شکلی هستن بعد از ازداوج یه شکل دیگه

واقعا چرا 

زن چ تو عقد و بعدش یکیه ولی مرد مه چرررررا خب چ مرگشونه 

شوهرم تو عقد اصلا قهر نمیکرد ولی حالا از ی سال ۱۰ ماهشو قهره هوف بریدم

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑