2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 66 پست
من خوشم نمیاد از این حرکت که تا خانواده شوهرمو دعوت میکنم سریع به جبرانش خانواده خودمو دعوت کنم

حالا ایشون سفره دار هست دوست داره همیشه تو خونه اش رفت و امد باشه و من اینکارشو تحسین میکنم که فرقی نمیزاره بین خانواده خودش و شما

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس نمیکنی این موضوع شخصیه به خودش ربط داره؟

من بابت این بدم میاد که انگار بخاطر اینکه میخواد خانوادشو دعوت کنه ماروهم صدا میکنه قبلش اون بخاطر اینکه تو یه ساختمون هستیم میخواد مثلاا مادرشوهرمونو نرم کنه مهمونی خودشو بگیره مارو دعوت میکنه

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

🫤😶

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن.. تیکر کنکور[💊🔬]🌱.دوست عزیز، کاری با کنکوری جماعت نداشته باشید اینا بدکافی روانین. الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم... به مو هم برسه، پاره هم بشه، من هی گره میزنم، هی گره میزنم، هی گره میزنم:)تا اینجا خوندی یه صلوات بفرست، انرژی مثبت بفرست و دعا کن قبول بشم تنها راه نجاتمه‌:(

جاریت چی میکشه از دست شماها

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
نه بابا ادم همیشه خونش تمیزه چه ربطی دارهاون بخاطر اینکه تو یه ساختمون هستیم میخواد مثلاا مادرشوهرمو ...

بازم اگه قصدش اینه ببین چقدر حرف درمیارید که از ترسش اول شماها و دعوت می‌کنه که گیر ندید چرا خونواده خودشو دعوت می‌کنه مارو نه. عین جاری منی تو.فضول و حسود.هم تازه عروسی هم سنت کمه از الان این جوری پیش بری ی خاله زنک به تمام معنا میشی 

خب به تو چه ربطی داره شما دوست نداری اما اون دوست داره خب مگه به شما بی احترامی چیزی میکنه

من بابت این بدم میاد که انگار بخاطر اینکه میخواد خانوادشو دعوت کنه ماروهم صدا میکنه قبلش اون بخاطر اینکه تو یه ساختمون هستیم میخواد مثلاا مادرشوهرمونو نرم کنه مهمونی خودشو بگیره مارو دعوت میکنه

من اول ازدواجم هر وقت میگفتم میخوام حانوادمو دعوت کنم شوهرم میگفت پس اول خانواده من 

مجبور بودم اونارو بگم بعد خانوادمو 

در صورتی ک خانواده شوهرم ماذو دعوت نمیکردن فقط میومدن مبخوردن همین ولی خانواده خودم ۱۰۰ بار میریم ی بار میگیم 

دیگ ادمشون کردم ولی هر جا برم دعوتی میدم الکی کسیو دعوت نمیکنم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چه با سیاست😂😂 یاد بگیر بجا حسادت واسه خودش ارزش قائله

نه اصلا ادم حسادت نیستم من

منم خانوادمو دعوت میکنم

خانواده همسرمم دعوت میکنم 

اما نه برای اینکه راهو باز کنم که مهمونی خانواده خودم پیش میاد 

رابطمون باهم خوبه جوش نزن

من که جوش نمیزنم 

شما فشار روته به خاطر جاری جان😊

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بازم اگه قصدش اینه ببین چقدر حرف درمیارید که از ترسش اول شماها و دعوت می‌کنه که گیر ندید چرا خونواده ...

ولی از طرز حرف زدنت معلومه چه شخصیتی داری