2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 66 پست
من اول ازدواجم هر وقت میگفتم میخوام حانوادمو دعوت کنم شوهرم میگفت پس اول خانواده من مجبور بودم اونار ...

خوب میکنی عزیزم

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

من بابت این بدم میاد که انگار بخاطر اینکه میخواد خانوادشو دعوت کنه ماروهم صدا میکنه قبلش اون بخاطر ا ...

نبابد بدت بیاد بیشتر باید دلت بسوزه اگر واقعا اینجوریه خانواده شوهر بدی داره 😪

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که جوش نمیزنم شما فشار روته به خاطر جاری جان😊

نه عزیزم من دلیلشم توضیح دادم 

من بابت این بدم میاد که انگار بخاطر اینکه میخواد خانوادشو دعوت کنه ماروهم صدا میکنه 

انگار که مجبور باشه

سر همین

وگرنه زحمتشو میکشه

من بابت این بدم میاد که انگار بخاطر اینکه میخواد خانوادشو دعوت کنه ماروهم صدا میکنه قبلش اون بخاطر ا ...

داری بهونه میگیری عزیزم

تخم نفرت رو بااین حرفای نابجا تو دلت میکاری

اینطور فکر کن اول برای شما عزت و زحمت گذاشته بعد خانواده خودش

اینطور فک کن از اوناییه که وقتی کاری رو شروع میکنه مهمونی میده ، همرو دعوت میکنه چون دیگه حوصله فاصله انداختن بین مهمونی ها و کار دوباره رو نداره. حالا چه فرقی داره اون شما یا اونا.

در نهایت هم حتی اگه حرف تو درست باشه بازم زندگی شخصی خودشه کسی حق نداره خرده بگیره

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

داری بهونه میگیری عزیزمتخم نفرت رو بااین حرفای نابجا تو دلت میکاریاینطور فکر کن اول برای شما عزت و ز ...

چی بگم والا

شایدم همینجوری که شما میگید باشه 

من ازش ناراحت نمیشم از این رفتار خوشم نمیاد فقط

برام جالب بودش

جوابم به دوستانو بخون بعد توهین کن

خوندم دلایلتم مثل خودت بیخود بودن  خدا  ب داد اطرافیانت برسه با این طرز  تفکرت   حرص مارو دراوردی    چه برسه  کسایی ک  نزدیکتن 

اللهم عجل لولیک الفرج

آقا قضیه این تاپیک « متنفرم از مدرسه دولتی » چی بوده که ترکیده ؟

❓❓

❓❓❓

❓❓❓❓

❓❓❓❓❓

❓❓❓❓

❓❓❓

❓❓

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

حرص نخور

از این حرص میخورم ک  چرا نزدیکت نیستم   یکی  بزنم تو دهنت  ک کمتر  سرک  بکشی  تو زندگی بقیه  

خانواده خودشو دعوت کرده  بکنه  دستش  درد نکنه که  سفره ی خونش  برای  خانواده هاش  پهن میشه ان شاءالله  زندگیش  پر برکت تر از همیشه  بشه  و شما رو  هم  خدا  هدایت کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج
از این حرص میخورم ک چرا نزدیکت نیستم یکی بزنم تو دهنت ک کمتر سرک بکشی تو زندگی بقیه خانواده ...

بیشعوریت جزو شخصیتته دیگه 

بزن تو دهن خودت که اجازه میدی با بقیه اینطوری حرف بزنی

آقا قضیه این تاپیک « متنفرم از مدرسه دولتی » چی بوده که ترکیده ؟❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓

نمیدونم قضیش چی بود؟