2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 66 پست
از این حرص میخورم ک چرا نزدیکت نیستم یکی بزنم تو دهنت ک کمتر سرک بکشی تو زندگی بقیه خانواده ...

وا چرا انقد لحنت تند و بی ادبانه هس مثلا مذهبی هم هستی

استارتر انقد باشعور و منطقی هس که درنهایت حرفمونو پذیرفت و دیدگاهشو تغییر خواهد داد

ولی شما با این زبون تندت خدا به داد اطرافیانت برسه 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوشم نمیاد از این حرکت که تا خانواده شوهرمو دعوت میکنم سریع به جبرانش خانواده خودمو دعوت کنم

من معمولا همیشه این کار می کنم.  چون هم خونه تمیزه.  هم خیلی وسایل پذیرایی مثل میوه و شیرینی و ... و وسایل شام مثل مواد خیار و گوجه و کاهو و سس مایونز و  ... اماده است کم خرج تر و کم دردسر تر درمیاد!   در ضمن وقتی هنوز چینی ها و لیوان ها و پارچ و ... رو نبردم دوباره تو کابینت ها بزارم ! 

در ضمن برابری هم هست! 

الهم عجل لولیک الفرج

حس نمیکنی رفت امد جاریت ب تو ارتباطی نداره

بله عزیزم به من ربطی نداره اصلا منظور من این نبود که خونش باید رفت و امد باشه یا نباشه

من فقط سر این گفتم که انگار یه جورایی مجبوره که چون خانواده خودشو میخواد بگه دو روز قبلش ماروهم دعوت کنه 

همیییییین

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

یه بار مامانم حرف خوبی زد 

گفت من الان توی یخچالم همه چی هست سس و کاهو و سبزی و ...مثلا 

چون قبلش دو روز قبل مثلا مهمون داشتم 

منم همیشه میگفتم مامانم چرا فلانی رو دعوت کرد بعد ما رو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

@kamran111‍ 

الان یه تاپیک دیدم تگت کرده بود بعنوان یک هول

حالا بهم ثابت شد واقعا هولی

پلشت مگه کوری نمیبینی متاهل هستم غلط میکنی درخواست دوستی میدی 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خوب دعوت کنه نکنه و با اونها باشه و نباشه به ما ربطی ندارد مگر اینکه دلت بخواد باهات صمیمی تر باشه

ارتباطمون باهم واقعا خوبه عزیزم 

من فقط سر این گفتم که انگار یه جورایی مجبوره که چون خانواده خودشو میخواد بگه دو روز قبلش ماروهم دعوت کنه 

همیییییین

نه اصلا ادم حسادت نیستم منمنم خانوادمو دعوت میکنمخانواده همسرمم دعوت میکنم اما نه برای اینکه راهو با ...

استارتر یه بار شما هم مهمونی ها رو پشت سر هم بگیر ببین چقدر هزینه میاد پایین تر و کارهات هم کمتر می شه!  

از هول هر دو تا مهمونی هم یکجا میایی بیرن!   در ضمن حرف و حدیث هم نداره که خانواده خودت دعوت کردی از من دعوت نکردی!  

الهم عجل لولیک الفرج

من معمولا همیشه این کار می کنم. چون هم خونه تمیزه. هم خیلی وسایل پذیرایی مثل میوه و شیرینی و ... و ...

جالب بود عزیزم از این نظر نگاه نکرده بودم

ارتباطمون باهم واقعا خوبه عزیزم من فقط سر این گفتم که انگار یه جورایی مجبوره که چون خانواده خودشو می ...

اتفاقا عزت می زاره می گه اول خانواده شوهرم دعوت کنم که یوقت فکر نکنند من به خانواده خودم بیشتر اهمیت می دم

الهم عجل لولیک الفرج

@kamran111‍ الان یه تاپیک دیدم تگت کرده بود بعنوان یک هولحالا بهم ثابت شد واقعا هولیپلشت مگه کوری نم ...

به منم داده بود احمق