2777
2789

قبل از شروع فصل مدارس کار خاصی دارید؟

برای خونه تکونی؟

برای برنامه ریزی درسی؟

آماده کردن فضای خونه برای درس ؟

من جای دخترم ذوق مدرسه رو دارم

خودش بی حسه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره.یکم هل دادن نیاز داره ولی خوبه شکر خدا درسش.معدلش ۲۰بوده تا حالا

چه عالی

خوش بحال شما

بچه دیگه هم داری یا تک فرزنده؟

شاغلی؟

چقدر باهاش ریاضی کار میکنی؟

دختر من از ریاضی فراریه

چکار کنم علاقه اش برگرده؟

معلم هشتمش گند زد 

چه عالیخوش بحال شمابچه دیگه هم داری یا تک فرزنده؟شاغلی؟چقدر باهاش ریاضی کار میکنی؟دختر من از ریاضی ف ...

خانه دارم.تک فرزنده.دختر منم ریاضی دوست ندارع ولی خوب من کوتاه نمیام سر ریاضیش.خودم باش کار میکنم.نمیذارم درسا رو تلنبار کنه رو هم.درس هر جلسه رو باش کار میکنم نمونه سوال میدم بش.ریاضی فقط تمرینه دیگه.بهشم همیشه میگم مثل داروعه.کسی دوس نداره دارو بخوره ولی مجبوربم بخوریم که سلامت شیم.ریاضیم همینه.کسی دوستش نداره ولی باید بخونی اگه میخوای که کنکورو خوب بدی

خانه دارم.تک فرزنده.دختر منم ریاضی دوست ندارع ولی خوب من کوتاه نمیام سر ریاضیش.خودم باش کار میکنم.نم ...

من یه پسر دو ساله دارم

از وقتی راه افتاد مدام توی درس دادن من به خواهرش اختلال ایجاد کرد

دخترم که منتظر حواس پرتی که در بره

انتخاب رشته برنامه اش چیه؟

چه رشته ای میخواد بره؟

آزمون نمونه شرکت میکنه؟

من یه پسر دو ساله دارماز وقتی راه افتاد مدام توی درس دادن من به خواهرش اختلال ایجاد کرددخترم که منتظ ...

خدا حفظشون کنه.بپه های الان کلا یکم‌ مقاومت دارن برا درس خوندن.شمام که کوچولو داری سختتره.تجربی میخواد بخونه دختر من.آزمونم بله میده اگه خدا بخواد

خدا حفظشون کنه.بپه های الان کلا یکم‌ مقاومت دارن برا درس خوندن.شمام که کوچولو داری سختتره.تجربی میخو ...

کلاسی چیزی ؟

کتابی؟

برای نمونه؟

کلاسی چیزی ؟کتابی؟برای نمونه؟

نمونه درسای مدرسس دیگه.کلاس نمیفرستم.کتاب ولی میگیرم براش که کار کنه.احتمالا خیلی سبز تیزهوشان رو بگیرم برا ریاضی و علومش.برا فارسی هم مبتکران.زبانم که سالهاس میره بلده.بقبه درسا رو هم‌همون کتاب کفایت میکنه . و البته هوش کمپلکسم گرفتم کار کنه.

2790
2778
2791
2779
2792