2777
2789
عنوان

من یه گناه بزرگ مرتکب شدم😭😭

214 بازدید | 16 پست

قضیش تو تاپیک قبلیم هست 

تو خونه انباریمونو من رفتم تمیز کنم دیدم یه گربه از پنجره رفت بیرون 

منم پنجره رو بستم دیگه نیاد 

تو اون خونه وسایل مهم هست وگرنه میذاشتم بمونه 

خلاصه این گربه دو شب میشه پشت پنجره و پشت در خونه هی چنگ میندازه و هی ناله های عجیب غریبی می‌کنه تو تاپیک قبلیمم گفته بودم😭 من شک کردم گفتم بذار ببینم شاید بچش اونجا باشه رفتم همه جارو گشتم هیچی نبود هیچ صدایی هم نمیومد 

مامانم گفت ولش کن اون عادت کرده میخواد بره اونجا خودش از سرش میوفته 

من چند بار براش غذا گذاشتم آب گذاشتم هیچیییی ازشون نخورد تعجب کردم 

گربه بیچاره اهلی هم نبود تا منو میدید فرار میکرد 

در حالی که این بیچاره همش پشت در بود چنگ مینداخت و میوه میو های غمگینی از خودش در می‌آورد😭😭 خدایا منو ببخش 

سحر مامانم پاشد که نماز بخونه  بره وضوبگیره دیده گربه در پذیرایی مون هی به دستو پاش میپیچه 

مامانم از حیوونا خوشش نمیاد زیاد 

اول گربه رو دور کرده از خودش بعد دیده بازم داره ناله می‌کنه شک کرده رفته در انباریو باز کرده 

دیده دو تا بچه گربه کوچولوووو شیرخواره دم در آروم میو میو می‌کنن😭 مامانم میگفتم انقد کوچولوووو بودن که نمی‌تونستن راه برن درست خدایاا انقدر خوشکل بودن که مامانمم دلش براشون رفته 😭 تا درو باز کرده مامانشون اومده به سرعت هردوتارو به دندون گرفته و فرار کرده 

دو شب گرسنه بودن طفلیااااا خدایا منو بکش😭😭😭😭

من همون دو شب خواب خونه و گربه می‌دیدم همش برای مامانم تعریف میکردم می‌گفت چیزی نیست از بس بهش فکر کردی میاد تو خوابت 

همش شک میکردم نکنه بچه هاش اونجان میرفتم می‌گشتم هیچییی نبود چرا 

وای از امروز صداش قطع شد فک کنم کلا از این محلمون فرار کرد بیچاره

حالا عیبی نداره چون خبر نداشتی

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بیچاره ها دو شب بدون شیر موندن😭 دلم کباب شد براشون

اخی ...باید همون موقع درو باز میکردین تا بره تو...

دنیا و آخرت حسین:)))))🫀🪐 میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید..؟💞                                                    + بماقضیت‌عمرك‌یا‌ابن‌آدم؟- بحب‌الحسین ..+ ای‌فرزندِ‌آدم،عمرت‌راچگونه‌گذراندی؟- باعشقِ‌حسین♥️ :))!                                                                                       "به کوروش بزرگ افتخار،و به علی شاه مردان اقتدا میکنم💛"                                                                                           یه روزی هم میرم کربلا و ضریح و  بغل میکنم و میگم:"حالا منمو،کوه غممو،درمانِ اباعبدلله         حالا منمو ،چشم ترمو،بارانِ اباعبدلله...ای به قربان اباعبدالله...❤🫀        ۱۴۰۴/۵/۲۲ ..دوباره راهی نشدم...دوباره نیومدم..ولی تو فراموشم نکن💔                                                                     <<<<لطفا آقایون درخواست ندن..حداقل به حرمت آقا امام حسین که اسمشون روی نام کابریمه اینکارو نکنید!>>>>

اخی ...باید همون موقع درو باز میکردین تا بره تو...

آخه اونجا کامپیوتر و همه کتابام و وسایل مهم توش بود ترسیدم صفحه نمایش سیستمو بزنه خراب کنه 

کاش باز میکردم 😢 نکنه یه گربه دیگه هم اونجا باشه برم درو باز بذارم؟ 

آره خداروشکر فک کن بچه دو قلو شیرخواره داشته باشی بعد یه غول زندانیشون کنه توئم نتونی هیچ کاری کنی ...

💔💔خداروشکر که بخیر گذشت

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

باز خوبه بچه هاشو برد.. اگه میخوای یکم عذاب وجدانت کم بشه با گربه های دیگه خوب باش و بهشون غذا بده

من تو شهرستانم گربه های اینجا اصن رام نیستن از غذاهای آدما نمیخورن وگرنه خودم خیلی گربه هارو دوست دارم