2777
2789
عنوان

لاغری

235 بازدید | 22 پست

سلام

وای من دیگه خسته شدم😭😭

اصلا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم که نخورم.😭

به دلایلی هم امکان پیاده روی ندارم.

به نظرتون چجوری با این شرایط لاغر شم؟

شنیدم سرکه خوبه واقعا جواب میده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره درمان بیماری های تنهامسیرآرامش و شرکت کن من دارم ها ولی چون پولی هست حق الناسه بفرستم ۴۰۰ تومن برای همه چیز درمانشو نوشته برای لاغر شدن هم یه فرمول گذاشته به شرایطت میخوره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یدفعه نمیشه 

کالری شماری کن 

هفته ای ۱۰۰ کالری کم کن از کالری هفته پیشت 

مثلا این هفته ۲۰۰۰ کالری بخور روزی 

هفته بعد بکنش ۱۹۰۰کالری و...

به مرور معده ات جمع میشه و لاغر میشی 

بر حسب تجربه شخصی میگم

شما اول باید چکاپ بشید تا اگر تیروئید یا اختلال جانبی‌ای علت چاقی شماست کشف و درمان بشه

دوم بهتره مسئله اشتها رو بررسی کنید تا ببینید آیا ریشه روانی داره و مشا به هنگام غم و ناکامی اینطور تغذیه میکنید و یا صرفا افت قند خونه

سوم انواع رژیم تو کوتاه مدت میتونه بهتون آسیب بزنه پس بیشترین توصیه ورزشای هوازی و باشگاه مستمره که در ابتدا سایز کم می‌کنید و تو دراز مدت وزنتونم با شاخص توده بدنی تناسب پیدا میکنه

خیلی تصمیم درستی گرفتید به لاغری فکر می‌کنید

اضافه وزن حقیقتا سلامت رو تهدید میکنه

موفق باشید

برو اسلیو معده کن 

ولی رژیم مهمه حتی بعد اسلیو هم زیاد بخوری دوباره چاق میشی

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

عزیزم منم این مدلی بودم ، از عطاری شهرمون که آشنا بود ۶۰ تا قرص گیاهی لاغری گرفتم ، الان یه ماهه دارم میخورم اشتهامو خیلی کم کرده ، یکی از دوستام اینو خورد یک ماهه ۵ کیلو و دو سایز کم کرد ولی من یکماهه ۳ کیلو کم کردم و هنوز سایز کم نکردم فکر میکنم واسه هرکسی فرق میکنه ، ولی گیاهیه دیگه

این که فایده ای نداره ، باز بخوره چاق میشه ، بنظرم من یه فکری واسه نخوردنش باید کرد ریزه خواری و پرخ ...

ببین اصلا معدش کوچیک میشه نمیتونه بخوره ، زیاد بخوره بالا میاره 

ولی تو بلند مدت اگه رعایت نکنه همش پرخوری کنه دوباره معدش کش پیدا میکنه چون کلا معده ارتجاعیه 

کاربریمو میخوام ببندم لطفا یه گزارش بزنید واسه تاپیک اخرم تا همش پاک شه برم ، نی نی یار پاک نمیکنه ❤️

حالا من صبح تا شب شب تا صبح همش درحال خوردن چیزای پرکالری دریغ از یک کیلو اضافه کردن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘