2777
2789
عنوان

این دختر ب شرایط پسره اوکی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 28 پست
کآری ب این نداریم پسره یعنی از دختره سرتره فقط بخاطر مجردبودنش؟درصورتی ک دختره دانشجو هس

معلومه که نه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خآنوتا ی دختر میگن ک پسر چون مجرده پس از ش سرتره و باید اوکی بده.ورصورتی ک دختر میتونه پیشرفت کنه و ...

چه ربطی داره میشه اینجوری فکر کرد که مشکل از شوهر قبلی دختره بوده جدا شده. ولی به هر حال آدم نباید با کسی که دوستش نداره ازدواج کنه. من مطمئنم که آدم های بهتری هم برای ازدواج پیدا میشن

گر تو، با بد بد کنی پس فرق چیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه محض است

نه کار داره نه تحصیلات نه پول پس چی داره ؟

فقط چون یه بار جدا شدی ؟! منطقیه ؟!

عزیزم من آدم میشناسم ۳ باز ازدواج کرد ۳ بار هم براش عروسی گرفان خانوادش ۵۰۰ نقر عروسی دعوت کردت 

پس به این چیزا نیست که چون ازدواج کرده جداشده باید زن یه همچین آدمی بشه

دقیقا به چی این آدم میخوای بعنوان یک زن تکیه کنی ؟! برام واقعا سواله 

ببخشید ولی هم افکار خودت و هم افکار خاتوادت برای هزار سال پیش است

مادر مادربزرگ دوستم ۱۰۰ سال پیش با یه بچه طلاق گرفت زن یه آدم دیگه شد

حالا اونموقع که زشت بوده الان دیگه این چیزا حل شده است

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

ازدواج نیاز فردی شمارو باید رفع کنه،پسره توی هیچ موردی به دل دختره ننشسته مشخصه که نمیتونه نیاز عاطف ...

خانواده ی دختر میگن پسره سرتره ،و دیگ گزینه ی بهتری سراغش نمیاد این درسته؟

خانواده ی دختر میگن پسره سرتره ،و دیگ گزینه ی بهتری سراغش نمیاد این درسته؟

چرا باید سرتر باشه نه پول داره نه تحصیلات ظاهرشم به دل دختره ننشسته حرف عجیبیه 

بعضی وقتا خانواده می‌تونه بزرگترین گند رو به زندگی طرف بزنه مخصوصا دخترا چون دخترا اکثرا مقابله کمتری با خانواده دارن نسبت به پسرا

اشتباه محض استنه کار داره نه تحصیلات نه پول پس چی داره ؟فقط چون یه بار جدا شدی ؟! منطقیه ؟!عزیزم من ...

گلم من خودم افکارم با خانوادم زمین تا آسمون فرق داره این یک،دوما اومدم ببینم فکر خانوادم آیا درسته ک من چون جدا شدم باید همچین فردی بگیرم؟آیا واقعا این فرو بهتر از منه فقط بخاطر مجرد بودنش؟آیا من حق ندارم یک مورد مثل خودم از نظر تحصیلات ظاهر انتخاب کنم.من تو اوج دلشکستنام با زخم هام پاشدم درسمو تو اوج جونیم ادامه دادم زحمت کشیدم ک بیام با این ی مورد داغون ازدواج کنم خانوادمن ک حق انتخابی ب من نمیدن و عزت نفس منوازم گرفتن میخام ببینم آیا حق با اوناست ینی من باید ب همچین ازدواجی تن بدم.

چه ربطی داره میشه اینجوری فکر کرد که مشکل از شوهر قبلی دختره بوده جدا شده. ولی به هر حال آدم نباید ب ...

فعلا ک همچین موارد داغونی پیش اومده و منو مجبور میکنن هر سری

چرا باید سرتر باشه نه پول داره نه تحصیلات ظاهرشم به دل دختره ننشسته حرف عجیبیه بعضی وقتا خانواده می‌ ...

متاسفانه موقعیت خانوادمم بالا نیس و هر سری پسر مجردی ک بیکار هست و ظاهرش ب دل من نمیشنیه میاد و مجبورم میکنن

اصلاااسر تا پا عیبه این پسرهجواب مثبت داده بشه دختره باید منتظر جدایی دومشم باشه

اینا اصلا سر عقل نمیان.همش اعتماد بنفسم رو سرکوب میکنن با آوردن این گزینه ها

اینا اصلا سر عقل نمیان.همش اعتماد بنفسم رو سرکوب میکنن با آوردن این گزینه ها

اهمیت نده 

نمیتونند که مجبور به ازدواجت کنند

بگذار هر چی میخواند سرکوب کنند و حرف بزنند

خودتو برای بار دوم نابود نکن

اگه ظاهرو اخلاق پسرمورد پسند دختر بود ی چیز اما وقتی درآمدش صفرمطلق بدرد نمیخوره باوجود شرایطی که د ...

یعنی دختر بخاطر دانشجو وتحصیلاتش از پسره بهتره وباید ب بهترش فکر کنه؟

گلم من خودم افکارم با خانوادم زمین تا آسمون فرق داره این یک،دوما اومدم ببینم فکر خانوادم آیا درسته ک ...

خیر نباید تن بدی؛ زندگی شما جداست و خودتون کارگردانش هستین

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥