2777
2789
عنوان

این دختر ب شرایط پسره اوکی بده

138 بازدید | 28 پست

دختره یبار ازدواج ناموفق داشته آخرای ۲۲سال هست ودانشجو،

پسر ۲۴بیکار ،تحصیلاتم نداره خونه و ماشینم نداره باخانواده اس و روستا نشین.ظاهر واخلاق پسره هم ب دل دختر ننشسته ولی خانواده ی دختر میگن ک باید جواب اوکی بده بخاطر جداییش مورد خوبیه براش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با دلیل؟بنظرت چون جدا شده باید با این پسره ک هیچی ازخودش نداره ازدواج کنه

ببین دختره ازدواج ناموفق داشته یعنی یه بار آسیب دیده . چرا باید با یه پسری که هیچی نداره و در ضمن دختره هم ازش خوشش نمیاد ازدواج کنه. این همه کیس خوب😐

گر تو، با بد بد کنی پس فرق چیست

وقتی پول نداره اعتماد بنفس و اعصاب هم نداره پس سر دختره خالی میکنه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

چرا با دلیل؟بنظرت چون جدا شده باید با این پسره ک هیچی ازخودش نداره ازدواج کنه

اونوقت دو طلاقه میشه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین دختره ازدواج ناموفق داشته یعنی یه بار آسیب دیده . چرا باید با یه پسری که هیچی نداره و در ضمن دخ ...

خآنوتا ی دختر میگن ک پسر چون مجرده پس از ش سرتره و باید اوکی بده.ورصورتی ک دختر میتونه پیشرفت کنه و از پسر هیچ جوره خوشش نمیاد فقط خانواده بهش میگن حق انتخاب بهتر نداری چون جداشده ایی

خآنوتا ی دختر میگن ک پسر چون مجرده پس از ش سرتره و باید اوکی بده.ورصورتی ک دختر میتونه پیشرفت کنه و ...

به خانوادش بگه پسره رل داشته و پسر نیس 😂

وقتی پول نداره اعتماد بنفس و اعصاب هم نداره پس سر دختره خالی میکنه

کآری ب این نداریم پسره یعنی از دختره سرتره فقط بخاطر مجردبودنش؟درصورتی ک دختره دانشجو هس