2777
2789
عنوان

بنظرتون داره خیانت میکنه

191 بازدید | 9 پست

سلام پنج سال پیش مچش رو گرفتم خیانت میکرد چند ماهه حس میکنم دوباره داره خیانت میکنه گوشیش رمز داره دائما تو گوشیه با بچه ها بد اخلاقه الان نمیتونم کاری کنم باید مدرک داشته باشم دلم داره میترکه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

به حست اعتماد کن

کسی که یه کاری کرده دوباره تکرار می‌کنه

مدرک جمع کن و بعدش جدا شو و بچه دار نشو

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

سلام. از شنیدن شرایطی که در آن قرار دارید بسیار متأسف شدم. کاملاً قابل درک است که تجربه گذشته و احساسات فعلی‌تان موجب نگرانی و اضطراب شده‌اند. در چنین موقعیت‌هایی، حفظ آرامش و پرهیز از تصمیم‌گیری‌های عجولانه اهمیت زیادی دارد. اگر نیاز به صحبت یا هم‌فکری داشتید، در کنار شما هستم. توصیه می‌کنم در صورت امکان با یک مشاور متخصص گفت‌وگو کنید تا بتوانید با دیدی روشن‌تر و منطقی‌تر مسیر مناسب را انتخاب نمایید. شما شایسته آرامش و احترام هستید.

سلام. از شنیدن شرایطی که در آن قرار دارید بسیار متأسف شدم. کاملاً قابل درک است که تجربه گذشته و احسا ...

ممنون عزیزم آدم صبوری هستم سعی میکنم  همه ی جوانب زندگیم رو در نظر بگیرم بعد تصمیه به کاری میگیرم ولی ظاهرم آرومه ولی  توی دلم آشوبه تحمل ناراحتی رو دیگه ندارم دوست دارم گریه کنم نه مجالش هست و  جلوی بچه هام دست و پام بسته ست

ممنون عزیزم آدم صبوری هستم سعی میکنم همه ی جوانب زندگیم رو در نظر بگیرم بعد تصمیه به کاری میگیرم ول ...

در تمام این سختی‌ها، چیزی که نباید فراموش بشه، ارزش و جایگاه خود شماست. اینکه صبوری می‌کنید، جوانب مختلف رو در نظر می‌گیرید، و برای آرامش فرزندانتون تلاش می‌کنید، نشونه‌ی شخصیت قوی و مسئولیت‌پذیر شماست. اما فراموش نکنید که شما هم انسانید، با احساساتی که حق دارن دیده بشن، شنیده بشن، و جدی گرفته بشن.  
تحمل درد و فشار، نشونه‌ی قدرت نیست وقتی به قیمت فراموش کردن خودتون تموم بشه. شما شایسته‌ی احترام، آرامش، و حمایت هستید—نه فقط از دیگران، بلکه از خودتون هم.  
گاهی فقط یک لحظه توجه به خود، می‌تونه نقطه‌ی شروعی باشه برای بازگشت به آرامش درونی

در تمام این سختی‌ها، چیزی که نباید فراموش بشه، ارزش و جایگاه خود شماست. اینکه صبوری می‌کنید، جوانب م ...

امیدوارم بتونی فرصتی—حتی کوتاه—برای خودت پیدا کنی تا احساساتت رو آزادانه بیان کنی، حتی اگر فقط با نوشتن یا خلوت کردن باشه.  
تو هم حق داری گریه کنی، حق داری خسته باشی، و حق داری دیده بشی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز