2777
2789
یه لحظه خودتونو بذارین جای من؟ برین تو اتاق ببینین داره نگاه میکنه

عزیزم اول آرامش خودتو حفظ کن ...من احتمال میدم شوهرت معتاد به دیدن این فیلما شده...و حتمن باید تحت معالجه قرار بگیره...اینجا نمیتونی درمان پیدا کنی اول خودت برو یه مشاوره و بعد با محبت و آرامش اونو هم همراه کن...

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من حالم بهم میخوره برای خودم بیشتر ازین حرفها ارزش قائلم

نگفتم که بری نگاه کنی فقط تو گوشیت باشه تنها راه همینه 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

زن ايراني همينه ديگه هر رفتاري مرد انجام بده به چشمش نمياد ميگه مرد هست اشكال نداره بچه نيست كه! بعد كه هزار غلط شوهرش كرد باز ميگه گولش زدن ميره خر زنه رو مي گيره! چه فيلم چه كانال ادم سالم خودش رو با اين چيزا سرگرم نمي كنه

خیلی بده خدا سر هیچکس نیاره

انقد براش از انواع اقسام منابع مضررات اين سايت و فيلم و اينا رو بفرست كلافه شه از اسلام گرفته تا اخلاق و روانشناسى متقاعدش كن كه از هر درى وارد شى اين بيماريه و عادى نيس،خلاصه از در منطق دربيا باهاش

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂