2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تو گروه س ک سی تو تل گرام عضوه

فیلم و شاید بتونم درک کنم ولی گروه سک سی رو نه😱😱😱😱😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

مگه میشه ول کرد...زندگیمه

هزار بار بهش گفتم کم کم چمت هرز میشه...همه ی رنای تو خیابونم  س ک سی نگاه میکنی...کلی ازش خواهش کردم...گفتم یواش یواش هرزه میشی...چشمات هرز میشه...زشته...

تو گروه س ک سی تو تل گرام عضوه

وای خاک بر سر شیطون خوب توام یه مدت مث خودش برو تو گروه سک 

سی و فیلم بریز تو گوشیت مث خودش تا خودشو جمع جور کنه

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
فیلم و شاید بتونم درک کنم ولی گروه سک سی رو نه😱😱😱😱😱😱

آره....پسرعموی منم که ازدواج کرده تو لپتاپ جفتشون از اینا هست، تازه کبوتر عاشقم هستن.

اینارم آدم قلبول کنه دیگه اون گروهه رو کجای دلش بذاره؟!  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
شما باشین..تک تکتون چجوری برخورد میکنین؟

دوستم من اگه باشم  ازش میپرسم که  دنبال چه چیزی هست تو این فیلمها ؟  بهش بگو چه چیزی توجهت رو جلب میکنه ؟ دلت میخواد من هم برات لباسهای اینجوری بپوشم و رابطمونو بیشتر کنیم ؟ بگو  چجوری دوست داری تا همون کارو بکنیم . 

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 

من بار اول تذکر دادم. بار دوم خیلی خونسرد دیدم و گوشیشو بهش دادم گفتم اینا چیه. گفت بین مردا متداوله و ازین مضخرفات که خودشونو تبرئه میکنن. گفتم باشه مسئله ای نیست. گفت چکار میخای بکنی. گفتم هیچی. منم به مسائل متداول بین خانمها میپردازم. گشتم از تو سایتها یکی دو تا سایت پیدا کردم همش ازین مردای هیکل درست که خودشون رو تبلیغ میکنن. هر چند خیلی بدم میاد ازین چیزا ولی یه روز که خونه بود کله امو کردم تو گوشی. یه مدت که گذشت مشکوک شد. گفت جی نگاه میکنی. سریع گوشی رو بستم گفتم هیچی. هی اصرار کرد آخر گفتم یه سری فیلم از دوستام فرستادن. گفت چی هست. گفتم بین خانوما متداوله. مردونه نیست. دوزاریش افتاد. یعنی رگ گردنشو به وضوح میدیدم. ولی نمیتونست حرف بزنه. یکی دو تا شو که خیلی هم ناجور نبود یجوری گوشی رو گرفتم خودشم ببینه. فرداش آورد گوشیشو داد گفت اون گروه‌ها رو برام پاک کن. هر کیو هم برام فیلم فرستاده بود بلاک کن. خودتم از گوشیت پاک کن. دیگه هم نگاه نکن. ازون موقع هم سر حرفش وایساده.

هر لحظه هر کاری که میکنیم هر حرفی که میزنیم اگر خدا رو در نظر بگیریم اشتباه نمیکنیم. #فقط خدا#
یه لحظه خودتونو بذارین جای من؟ برین تو اتاق ببینین داره نگاه میکنه

داد میزنم دعوا میکنم گوشیش رو میگیرم پرت میکنم تهدید میکنم که مث خودت میرم نگا میکنم دیگه ام باهات کاری ندارم رختخوابم رو عوض میکنم مث دیوار باهاش برخورد میکنم تو خونه انقد اینجوری رفتار میکنم تا دیگه ترک کنه

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید