2777
2789

فقط میتونم بگم با دعوا هیچی حل نمیشه :/

احتمالن از مجردی داشته و عادت شده بهتره کم کم ترک کنه. هیچ کس نمیتونه یهو چیزی رو بذاره کنار 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم یه همکار مسن در حد ۶۰ به بالا داره, همکار جوان تر و مجرد هم داره, میگه اون مسن تره همش از جوون تره فیلم س ک س ی میخواد, اونم بانکه فیلمه هی براش میریزه. خب ببین, پیرمرده دیگه رمق نداره, ولی ...

اما شوهر خودم چند بار تو گوشیش بوده, بعد پاک کرده. 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

کسی بخواد کاری بکنه با گوشی هوشمند یواشکی تو محل کارش میکنه کسیکه کثیفه کثیفه دیگه

عزیزم خدا کنه عواقب بد نداشته باشه چون این کانالها تحریک کننده هستن

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
بعنی چاره ای نداره؟

با ی مشاور خوب مشورت کن راهنماییت میکنه

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد