2777
2789
عنوان

هییییییی خدا😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصير خودته

شوهرت ذوق داشته شب بره بيرون

از قبل هم بهت گفته

بچه رو بايد ميخوابوندي عصر 

كه شب خوابش نگيره

به جاش بردي بيرون خستش كردي كه موقع بيرون رفتن خوابش بياد برنامه رو بريزه به هم

خیلی داغون شدم ینی واقعا از گلوش پایین میره چیزی بخوره اینقدر بی وفا

اوف تازه رفته شامم بخوره😕😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم کار همسرت درست نبوده ولی کار شما هم اشتباه بوده چون از قبل بهتون اطلاع داده من اینجور مواقع پسرمو عصر میخوابونم تا شب همه با هم باشیم و خوش بگذرونیم

ولی بازم همسرتون میتونست خونه بمونه باهات و غذا سفارش بدین بیارن خونه و دوتایی با هم باشید و بچه هم بخوابه

خدایا کمکم کن تا عاشقانه ترین نگاه ها را در چشمش بریزم.
عزیزم کار همسرت درست نبوده ولی کار شما هم اشتباه بوده چون از قبل بهتون اطلاع داده من اینجور مواقع پس ...

اره حالا شانس هیچوقت بیرون نمیرفتم امروز از بس کسل بودم یکم بیرون بردمش بیرون رفتنه شبمونم قطعی نبود گفت اگه کارم سبک بود ولی خوب وقتی بخاد نحسی بشه میشه سر هیچی بدون هیچ دعوا وگفتگویی خیلی راحت دلمو شکست😢😢😢😢