2777
2789
سر دخترم اینجوری بودم گروه بارداری داشتم سر جفت بچهام با تجربه مامانا ۹۹ درصد همین بود

اره مامانم هم سر من همینجوری حالت تهوع شدید داشته درحدی حالت تهوع دارم که دیگه زرد آب بالا میارم بود بهم می خوره

بابا مهریه بگیر تو که از شوهرت راضی نیستی باید بیشتر مواظب میشدی

من همیشه درحال تلاش بودم ب زندگی برش گردونم راضی باشه ازم دلش بدست بیارم رابط داشتم شاید سرش ب زنگی باشه دنبال کسی نره این ی بار کاندوم نذاشتم این شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همون هفته ها میذارم نمیخام صدا قلبش بشنوم عذاب میکشم همین ساکش بیینم شروع میکنم

چی بگم ظاهرا تصمیمتو گرفتی.شاید یه پسره .اونوختم سقط میکنی؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من تنبلی هم داشتم باز باردار شدم

چه عجیب .حالا که دیگه نگه داشتی باهاش خوشحال باش

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

آخه تازه چهار روز فهمیدم

تو سقط نمیکنی بنظرم .مبارکه انشالا

امروز ۳ تا لیوان زعفران غلیظ خوردم تا می تونستم شکممو زدم و فشار آوردم ولی هیچیش نمیشه

چی بگمت .منم قبل اینکه قرص رو استفاده کنم زعفرون غلیظ خوردم هیچی نشد .حماقت کردم و قرص گرفتم آخر

چی بگمت .منم قبل اینکه قرص رو استفاده کنم زعفرون غلیظ خوردم هیچی نشد .حماقت کردم و قرص گرفتم آخر

منم دلم می خواد قرص بخورم دلم نمیاد امروز رفتم سونو خیلی ناز و کوچولو بود 

ولی درسم چی ارشد قبول شده بودم این همه زحمت هامممم

واسه ارشد ناراحت نباش.من سه ترمه خوندمش .پیام نور .بدون کلاس.

اگه رشته مرتبط لیسانست باشه سخت نیست اصلا