2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس با این وجود واقعا خدا خواسته براتون.من بشدت اعتقاد دارم هر بچه یه نور امید جدید میاره تو زندگی

ب خودش میرسه مثل پسراس ن باباها همش دنبال این زن اون دختر من اسیرشم با سه تا بچه هیکلم ک داغون شد بیاد میشه ۱۵۰ کیلو حتما این ب کنار بهدش شیردهی بچه بزرگ کن دوتا مدرس ای میمیرم دیگ اون ک ب هیچ جاش نیس پی خوش گذرونی من بدبخت تازه بچهام از اب گل در اومدن برم باشگا لااقل

نمی تونم کنار بیام باهاش با اینکه شوهرم از هر لحاظ خوبه مالی هم اوکی اوکیم تا سه تا بچه توان داریم

حتما نگه دار .ناشکری هم نکن.چند سالته مگه؟

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

ب خودش میرسه مثل پسراس ن باباها همش دنبال این زن اون دختر من اسیرشم با سه تا بچه هیکلم ک داغون شد بی ...

وای چرا جدا نشدی از این مرد تازه رابطه هم داری ؟ 

پی دختر ؟؟؟؟

وای چرا جدا نشدی از این مرد تازه رابطه هم داری ؟ پی دختر ؟؟؟؟

نمیشه جداشم حمایت ندارم از خانوادم ن مالی ن روحی ن جا مکان خرج گرون دوتا بچه اذیتم میکنه بیوفتم ب شکایت ادم بدی هست بچهام میگیره اشنا دارن پولدارن من هیچی فقط خدا

خب قلب نداشته برای من قلبش می زنههه خیلی هم حالت تهوع دارم

آره اونی که بهمون قرص داد با شرط قبل تشکیل قلب بهمون داد .سونو نشونش دادیم .ولی خب بنظرم هیچ فرقی نداره اونم می تونست یه انسان باشه مثل همه😔

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نمیشه جداشم حمایت ندارم از خانوادم ن مالی ن روحی ن جا مکان خرج گرون دوتا بچه اذیتم میکنه بیوفتم ب شک ...

بابا مهریه بگیر 

تو که از شوهرت راضی نیستی باید بیشتر مواظب میشدی