2777
2789
واسه ارشد ناراحت نباش.من سه ترمه خوندمش .پیام نور .بدون کلاس.اگه رشته مرتبط لیسانست باشه سخت نیست اص ...

آخه من دانشگاه شهید بهشتی لیسانس گرفتم گفتار درمانی بعد الان واسه ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد قبول شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دختر بیشتر از پسر دوسدارم خدا شاهده فرقی نداره سه قولو پسر هم باش نمیتونم نگه دارم

منظورم این بود شاید پسره وقتی بزرگ شد بشه تکیه گاهت .ولی اگه واقعا شرایطشو نداری نگه داری حرفی نمیمونه

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

آخه من دانشگاه شهید بهشتی لیسانس گرفتم گفتار درمانی بعد الان واسه ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد قبول ...

آفرین با این هوشی که داری بهترین راه حل رو پیدا میکنی .با چندین نفر مشورت کن.مثل من سرخود تصمیم نگیری

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

ی دختر. یه پسر دارم خدا همینارو برام نگه داره کمکشون کنه

آها خدا حفظشون کنه فکر کردم نوشتی دو تا دختر داری

بهش بگو خودش افتاده اما اگ ازاون دسته مرداس حساس بچه دوس داره امکان شکایت کنه پس نگو چون دادگاه حکم ...

بچه که خیلی دوست داره ولی منو بیشتر از هر چی دوست داره 

اما نمی گذاره سقط کنیم میگه دست به بچه نمی زنی 

می خوام طوری سقط بشه که فکر کنه خودش خود به خود افتاده و به خون ریزی افتادم

پس ناگهانی از هشت صبح بذار کم کم دردا شروع میشه بگو وای دلم درد میکنه حالم بده ناله کن گریه کن بعد خونریزی کردی بفهمع خودش سقط شده