2777
2789
عنوان

دوست دارین آینده تون‌چه شکلی باشه

163 بازدید | 13 پست

من الان دارم برای اهدافم تلاش میکنم 

چندسال دیگه مربی شدم معلم زبان شدم برای کنکور زبان میخونم 

لیسانس گرفتم معلم ابتدایی ها شدم 

مدرک میکاپ و اینامو گرفتم 

امسال اریال رو شروع میکنم چندسال دیگه حرفه ای میشم 

ازدواج کردم و کشورهای که می‌خوام رو برای مسافرت رفتم 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم برای یه مدت برم یه کشور اروپایی مثل انگلیس.  کشور معتبر میخوام برم.  البته پول ندارم برم. دلم میخواد ببینم چطوریه.

بیشتر دلم با علم ژنتیک هست . خیلی به  علم ژنتیک جذب میشم نمیدونم چرا. مخصوصا تبار شناسی . 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

دوست دارم برای یه مدت برم یه کشور اروپایی مثل انگلیس. کشور معتبر میخوام برم. البته پول ندارم برم. ...

کاش قسمت شه برم اروپا برای ادامه تحصیل 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

دوست دارم برای یه مدت برم یه کشور اروپایی مثل انگلیس. کشور معتبر میخوام برم. البته پول ندارم برم. ...

ایشالا چندسال دیگه بیایی تاپیک بزنی بگی بهشون رسیدم 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

وای وای آینده ای که هرشب قبل خواب مرور می‌کنم 

یه عمارت بزرگ خریدم منو همسرم 

ثروتمندددد از اونایی که هفت نسل بعدشون تامینه 

دخترم یا هنرمند میشه یا پزشک 

پسرمم یه شرکت واردات صادرات داره 

دامادم عروسم هم موفق اصیل هستن 

ایشالا چندسال دیگه بیایی تاپیک بزنی بگی بهشون رسیدم

خیلی ممنون. دعا کن اون مدل شوهر ک میخوام گیرم بیاد و با هم بریم اروپا.  شوهر پولدار و اهل علم و تحقیقات و جووون و کت و شلواری و سفید و  با موی قهوه ای تیره و چشماش قهوه‌ای تیره و قد بلند و خیلی رسمی.  اگه مشکلی نیس عکس بدم از چیز هایی ک مد نظرم هست