2777
2789

آرزوم زندگی مستقله . تو یه خونه با مادر شوهرم زندگی میکنم .۷۵سالشه همسرم از اول نگفته بود قراره اینطوری زندگی کنیم چون اونموقع یه خواهر شوهر مجرد داشتم. خیلی لجبازه . همش سعی میکنم خونه رو تمیز نگه دارم اما میاد مثلا تو آشپزخونه یه کاری می‌کنه همه جارو به گند می‌کشه اصلا قدر دان نیست. وقتی بچه هاش میان باید خدمت به اونا هم بکنم . شوهرم همه اخلاقاش خوبه جز اینکه شرایط منو درک نمیکنه میگه مادرمه پیره نمیتونم ولش کنم. خونه پدرم هم پر از مشکله نمیتونم برگردم .

همش از خدا آرزوی مرگ میکنم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهم زیاد تمیز نکن جلو شوهرت همش ی دستمال بگیر که داری کارمیکنی😁ولی اصلا درست حسابی کارنکن ول کن

دلم طاقت نمیاره 

میترسم مهمونی چیزی بیاد بره بگه کثیف بود

درست میشه نگران نباش . مامانشه واقعا نمیتونه رهاش کنه . یه مدت تحمل کن . فقط به خاطر رضای خدا . ایشالا خدا جبران کنه برات .  و اینکه چندتا کار یادت میدم انجام بده تا خدا خودش یه راهی پیش روت بذاره .  اول اینکه روزی 100 مرتبه ذکر استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو . دوم اینکه روزی 9 مرتبه سوره کوثر بخون. و سوم اینکه برو از عطاری یه مقدار کعلا یا قلیا هم میگن تهیه کن و با سرکه سفید مخلوط کن بذار روی گاز قل بزنه . و بعد بریز چهارگوشه خونه و دم در ورودی خونت . هرچی انرژی منفی هست پاکسازی میشه . من از این سه تا کار خیلی نتیجه گرفتم . خیلی جاها مستأصل بودم اینکارو که میکردم خدا یه راهی پیش پام میذاشت

عزیزم انشاءالله خدابهت صبروآرامش بده.....مادرشوهرتون ۷۵سالشه نمیشه ازش توقع داشته باشی یجوری خودت مدیریت کن که زیادروت فشارنیاد...امیدوارم گشایشی بشه بتونی مستقل زندگی کنی

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜

درست میشه نگران نباش . مامانشه واقعا نمیتونه رهاش کنه . یه مدت تحمل کن . فقط به خاطر رضای خدا . ایشا ...

آخه چقدر؟ 

خیلی شرایطم سخته بخدا

اگر ده سال دیگه این وضعیت ادامه پیدا کنه سکته میکنم

ی دفعه که تمیز کردی اومد کثیف کرد تا ی مدت دست نزن حساب کار دستش بیاد چاره اش همینه خانم

کاش میشد واقعا

ولی اینطوری بعدا برا خودم سخته

باید تمیز کاری اساسی کنم