2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 30 پست
ترو خدا کوتاه نیا مث من بیچاره میشی انقد دوسش داشتم از همه علایقم گذشتم گفتم درست میشه و اینا عب ندا ...

وای اره واقعا درست میگی. خب چجوری تمومش کنم؟ چیبگم به خودش و خونواده هامون؟

پرسیدم میگن خیلی پسر خوبیه .نه عزیزم هنوز عقد نکردیم . واقعا نمیدونم چیکارکنم

برو مشاوره حتما سنگهاتم خوب وا بكن يه چيزي كه هست بگو يه بزرگتر باهاش حرف بزنه بگه خواسته هاي دختر ما اينه فردا نشه بزني زيرش بزار از يكي حساب ببره 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واقعا شما بودین بهم میزدین؟ اخه من چن سال پیش یه بار دیگه نامزدیم بهم خورده

بستگی به خودت داره و حساسیتت به این موضوع

شاید بتونی کنار بیایی

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
بهش بگو تو رو خدا یه وقت تو رودروایسی نمونیا، دیگه چی دلت می خواد؟ بگو با کمال میل دست به سینه وایسم ...

اخه شب خاستگاری من هرچی گفتم گفت اره قبول دارم ومیتونی دانشکاه بری الان که میدونه دوسش دارم و بهش علاقه متد شدم اینارو میگه 

گلم من الان دارم بایکی اینجوری زندگی میکنم همه بهم میگن چون برات ارزش قائل دوس داره همه جاباهات باشه ...

اخه میگه اصلا نمیزارم ادامه تحصیل بدی یا کلاسای دیگه بری

پرسیدم میگن خیلی پسر خوبیه .نه عزیزم هنوز عقد نکردیم . واقعا نمیدونم چیکارکنم

بدون فکر ردش کن

من که اصلا با این شرایط کنار نمیام رسما میشی یه ادم زندونی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من یه خواستگار داشتم

نمیذاشت کار کنم میگفت برو کلاس ورزش نمیخوام خسته بشی... میگفت همین الانم از دانشگاه انصراف بدی فرقی بزام نمی کنه منم خیلی درس خونده بودم سراسری قبول شده بکدم دانشجو بودم . دیگه جمله اخرش از چشم افتلد

من تمومش کردم

الانم هم کار میکنم هم درسمو ادامه دادم .شوهرمم بام همفکره.

در مورد تو والا ببین تو میگی خصوصیتهای خوبی هم داره. بعصی مردا یه چیز میپرونن قبل ازدواج بعدا زن کاری که میخوادو میکنه

توخیلی مورد خاصی هستی ممکنه بعدا بگی نه خوب بود 

خیلی دقت کن ما که نمیتونیم مظر بدیم

اخه شب خاستگاری من هرچی گفتم گفت اره قبول دارم ومیتونی دانشکاه بری الان که میدونه دوسش دارم و بهش عل ...

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...